tre koppar starkt kaffe senare...


spara el, det kan aldrig va fel


shake it like a polariod picture

Lyssnar på Hey Ya med Obadiah Parker och väntar på att Milla ska komma hit. Idag har det väl inte hänt så mycket, lite smått pinsamt när vi satt i bildsalen under en lång rast och Pai börjar fnissa och retas! Din skit♥ 
Funderar på att gå ut och springa lite, men det är så tråkigt, kallt väder..

Nej, jag tror jag ska lyssna på lite Shebang och nostalgi-hoppa runt i hela huset. "If your neighbors keep complaining about the noise - turn up the volume until they move away."

en tänkares ansikte, näst intill klar



Lite veck och så på duken, och solen lyser upp vissa delar av den, men hoppas bilden är tillräckligt rättvis. Jag är i alla fall himla nöjd. Nu ska jag ta och krypa till kojs, ha det fint allesammans! Natti ♥

springtur+gym

Hej och hallå! Idag är det veckans bästa skoldag igen, tisdag. Kreativitetens dag♥ Först EOS (estetiskt orientering) med musikalen, där vi gick igenom några scener samt repade låtar och jag har fått en solodel i en av låtarna, hihi!
Sen målade jag nästan klart mitt självporträtt i akryl, himla nöjd blir jag!

När jag kom hem åt jag thaigryta med grönsaker, kyckling och nudlar, sedan gav jag mig ut och sprang! Blev runt 45 minuter idag också, sedan 20-30 minuters gym. Har sån jäkla träningsvärk sen igår! Nu sitter jag och kikar på Navy CIS, och mumsar frukt! Puss och kram♥

bara nååågra kilon till!

Precis ätit, efter ungefär två timmars träning. Powerwalk på ca 45 minuter följt av hemmagymmet ca en timme. Körde bröst, mage, ben, rumpa rygg. Måste verkligen träna ryggen mer så jag orkar gå rakt. Har så klen rygg.
Till sommaren planerar jag på att omvandla några kilon till muskler. Hade jag tänkt i alla fall, haha! Vem vill inte ha platt mage och fast rumpa?
Det är väl bara att fortsätta drömma förstår jag! 



Träna rätt, äta rätt!

POWERWALK

Har precis tagit på mig träningskläderna, nu blir det en powerwalk i det fina vädret. Undrar om man klarar sig med tjocktröja? Ja, det ska nog gå bra. Har lagt in lite skön musik i telefonen också, så detta blir kanon! Vi hörs och ses, puss♥

första på hud!




Tack till Milla för tålamod och lugn, och tack till Jeppa för grymma foton! Tack till mig själv för att jag vågade och lyckades så jävla bra! Var nervös, men inte skakig ALLS, grymt nöjd!

kusintime♥

Sitter i krylbo hos mina kusiner Jeppa och Milla. Jag vet inte vad vi ska göra i kväll men det blir säkerligen hilarious om jag känner oss rätt! Har tagit med mig tatueringsgrejerna så snart ska vi gå och köpa lite frukt och sånt att prova på. Nu blir det eftermiddagskaffe med Milla! Ha det bra, kanske blir en bild eller två ikväll, har kameran med mig. Puss och kram!♥

Slängde in bloggtipsockså, klicka på namnlänkarna och bli glatt överraskade!

"en svan bland änderna"



CYGNUS INTER ANATES
"en svan bland änderna"

Otroligt skakig. Inte nöjd med alla linjer, men väldigt nöjd med texten i sig. Första gången jag tatuerar text.
Nu ska jag och Isak krypa till kojs, sov gott alla fina människor! ♥

TIDIG FREDAG♥

Hej och hallå, idag är det lillfredag för oss skolelever, det är nämligen studiedag imorgon.
Denna gråa torsdageftermiddag tänkte jag ägna åt att tatuera och öva på att skriva med nål. Tom vill att jag tatuerar honom innan sommaren (någon gång sent april eller tidigt i maj) så jag buffrar upp med eftermiddagskaffe och högtalare i köket. Ikväll kommer Isak också, ha det bra allihopa! Puss och kram♥

NATTBILD fotouppgift


släktkalas



Jag ser ut som en galning, men så äre i våran släkt! Faster#två fyllde femtio idag, grattis grattis!
Nu ska jag nog sova självmant innan jag däckar ihop någonstans. Fy bubblan va trött jag är!
Btw! Gjorde klar beställning åt Isaks syster idag, gick jättefort. Lägger förmodligen upp bild imorgon. 

God natt alla fina!

en tänkares ansikte, fortsättning



Snart klar! AAH, så nöjd! Jag älskar att måla när det går bra♥
Nu ska jag kolla blocket och tradera efter tattoo-tillbehör. 
Förhoppningsvis blir det en gadd på storebror innan sommaren, hihi, nervöst!

God morgon!

Hej och god morgon! Har precis vaknat och inte ens klätt på mig än, men det känns som en bra dag idag. Har inte dragit upp persiennerna än men det känns som solen skiner och jag hör småfåglar utanför.

Jag ser fram emot en dag fylld av kreativitet
, första lektionen är EOS (estetisk orientering) där vi håller på med musikalen. Har även fått besök/hjälp av en proffessionell regisör! Jag tycker det är en himla rolig upplevelse att få göra musikalen, men jag blir rätt less på de få som verkligen verkligen inte vill och därmed drar ner stämningen för andra. Jag tycker att de som inte vill vara med kan hoppa av, för det är inte obligatoriskt.
Sen har vi lunch och resterande tre-fyra timmar har vi bild! Ser fram emot att fortsätta på mitt SJÄLVPORTRÄTT.

Nu ska jag klä på mig, gå upp och koka kaffe och äta frukost! Pusshej♥

och du har solsken än


Jag längtar till sommaren, jag vill skrika Håkan-låtar och springa på gator mitt i natten!

JACK SKELLINGTON



Börjar få rättså raka linjer nu, men bilden är jättedålig. Mobilkameran är inte den bästa och så blev bilden lite suddig. Halsen är helt rak, även fast det inte ser ut så på bilden. Ganska nöjd :) Hejs!

demonstration och fika med farmor



Demonstration på Markustorget för att Herve ska få stanna i Sverige. Tv4, SVT, Aftonbladet och Avesta Tidning var där. Hoppas det blir tillräckligt uppmärksammat för hans skull. Känner honom inte själv men deltog för han och hans vänners skull.



Sen mötte jag upp farmor i centrum för att kika på present till faster. Senare mötte andra faster upp oss och kikade, sen fikade jag och farmor på PlusCafé, trevligt! Nu ska jag städa lite, och sen kanske teckna lite. Puss och kram!♥

vårsol

©JenniferL

STUDION





LEKTE LITE I STUDION med Tabita Frida Sofia och Adéle idag. Resulterade i några minst sagt roliga bilder, men även några ganska bra. Väldigt nöjd med översta och understa, där jag poserar med Sofia. Nu ska jag måla lite sen mysa lite och tidigt i säng, för gud så trött jag är. 


Moodswings

you found me, lying on the floor

I found God on the corner of First and Amistad
Where the west was all but won
All alone smoking his last cigarette
I said " Where you been?"
He said "Ask anything"

ANXIETY

Den där smygångesten. Som en nys som börjar bubbla upp men aldrig exploderar. Den bara ligger där och irriterar och smyger. Det gör nästan fysiskt ont i hjärtat. Sen att jag är hemma och bara gräver ner mig gör ju inte saken bättre.. Jag har stressat upp mig i stort sett hela veckan, klådan gör det inte bättre. Har känt mig ful och tjock hela veckan också. Grattis för er som inte listat ut det, jag är en väldigt känslig människa och jag blir lätt ledsen över småsaker. Jag vet att jag inte ÄR tjock, så sluta tjata om det. Jag bara KÄNNER mig tjock ibland. Sådär äcklig och dallrande. Vissa dagar bli jag så äcklad av mig själv/min spegelbild att jag stannar hemma och gråter isället. Grattis, så stark är jag. Vill ni veta nåt mer? Ibland vill jag dö också. Men det är bara för en  dag eller en timme när allt känns skit. Jag älskar mitt liv (oftast) men ibland blir allt för mycket. Som idag. Stress, ångest, äckel och en massa överflödiga känslor.. Jag tror faktiskt att jag helt ärligt ska lägga mig i sängen och gråta en stund. Brukar kännas bättre sen.

Några rader om mitt inre, varsågod. Ni som inte bryr er - läs inte då.

GOD MORGON!




Solen skiner och jag är på strålande humör! Ser fram emot en dag fylld av teater och kreativitet, dock har vi andra lektoner också. Det klarar jag! Ber till gudarna att klådan ska släppa, så jag kan fokusera på det som behövs fokuseras på.

en tänkares ansikte


©JenniferL

Började på en ny akryltavla idag, självporträtt. Tycker om att måla svartvitt, blir mer dramatik i bilden på något vis. Sen när jag kom hem började jag skissa på Emelies tavla, men fuck it, jag hatar våran projektor! Det blev jättesuddigt hur jag än gjorde.. Så det får helt enkelt bli så att jag tar med den till skolan imorgon och fixar till den med skolans projektor. Blir så sur när det itne går som jag vill, haha.

Nu börjar Desperata Hemmafruar snart på 5an, så vi hörs en annan dag! Puss på er♥

DAGENS LÅTAR

Så himla mysig låt. Blir alldeles gosig inuti av den! Tänker lite på Emelie också, haha. 

Den här är ju också lite mysig. Älskar att lyssna på mysig musik nowadays!

allergisk reaktion

Jag har inte varit så aktiv på bloggen de senaste dagarna, jag vet. Har varit sjuk och nu har jag som grädde på moset utvecklat någon form av allergi. Det sticker och kliar på hela kroppen, nästan hela tiden. Det kommer liksom i perioder. Detta sätter sig naturligtvis på psyket och prestationsförmågan, vilket är otroligt jobbigt i sällskap och i skolan. Kan inte fokusera över huvud taget när stickningarna väl satt igång. 

Jag ska försöka få hjälp att få reda på vad det kan vara. Jag har slutat med hårinpackning, bytt ut tvål, lotion, hårspray och idag gick jag så långt att jag tog ur min älskade töjning! Vad mer ska jag behöva göra? Pratade med far idag och han tyckte att jag skulle prova duscha kallare och snabbare, vi får se om det hjälper, men duschat har jag väl gjort hela mitt liv, vad är det som utlöst det här just nu? Någon som kan hjälpa mig, eller varit med om något liknande? Uppskattar alla tips och då menar jag ALLA.

Nej, ett par avsnitt av Sons Of Anarchy, sen sova kanske? Om jag kan få slippa klåda, vill säga...

DET HAR INTE GÅTT ÖVERSTYR, ELLER?

Satt och såg på Vänner, när jag i reklamen höll på att tappa hakan. En datingsajt som kallar sig Victoria Milan praktiskt taget uppmanar gifta par att vara otrogna! Är det verkligen så det ska vara? Borde man inte skilja sig om man inte trivs ihop? Har jag missuppfattat det här med otrohet, är inte det fel..? Man kan ju börja fundera, någon mer som funderar över vart världen är påväg?!
Såhär står det på sajten när man googlar på dem:


Sveriges första datingsida för gifta och sambos

Saknar du passion? Victoria Milan är Sveriges första datingsida för gifta och sambos som söker efter det lilla extra i livet.
Här kan du på ett tryggt, enkelt och anonymt sätt flirta och lära känna tusentals av kvinnor och män som är i samma situation som dig.
Känner du dig fångad i ett monotont kärleksförhållande, trött på att din partner reser för mycket eller bara vill liva upp vardagen lite? Victoria Milan är anpassat för att skapa en trygg, anonym och konfidentiell mötesplats. Det är därför vi finns.
Du bestämmer själv vem du möter och varför. Gränserna sätts inte av oss, men av dig oavsett om du söker efter en affär i verkliga livet eller på bara över nätet.

100% anonymt och konfidentiellt

Hos oss är du alltid helt anonym.
Vi menar att våra kunders privatliv ska respekteras i alla aspekter.
Som medlem kan du söka, flirta och kommunicera med tusentals av gifta eller samboende män och kvinnor utan att avslöja din identitet.
Här kan du i lugn och ro hitta din flirt, affär eller älskare i både trygga och diskreta omgivningar. 



VÄNNER & SPARRIS

Klockan är sex på eftermiddagen och jag har gosat ner mig i soffan. Precis ätit stekt sparris, MUMS! Just nu väntar jag på att Vänner ska börja. Känner mig bättre i halsen och febern har släppt helt. Oh, nu börjar det! 
Puss och kram på er allihop :*

UPDATE

Vaknade på tisdag morgon med nästan 40 graders feber, låg i sängen hela dagen, knarkade ipren och drack hur många liter vatten som helst. Sov ganska bra inatt och febern har släppt. Är dock mör och öm i hela kroppen. Blir nog hemma från skolan i morgon också. Torsdagkväll blir jag själv hemma, så jag tror det får bli en Ta-hand-om-mig-själv-dag. Laga mumsig mat, måla eller skissa lite, kanske ta ett bad eller läsa lite ur någon bra bok. 
Vi får se om jag blir själv över natten eller om jag får sällskap av storebror, bara att höra av sig om någon vill ha myskväll/sova hos mig.

Ha en bra onsdagseftermiddag, själv ska jag bedöva halsen med 20 halstabletter!

faller jag nu går jag sönder



Ge inte upp. Jag är rädd.
Det smärtar där hjärtat sitter.
Snälla släpp inte

TWINTIME

Idag bär det av till en av mina bästa vänner, Danne! Ska nog bli där hela dagen, med honom och Andreas, lillponken! haha, coola killar! Kanske lägger in ett till inlägg ikväll, vi får se. Kramen!♥


TELBOBO FUNKAR!

Heja AINO! Bra jobbat, var lite orolig ett tag, men den klarade sig! 
Det går alltså att nå mig än så länge.

THE AWARD FOR TODAY

Goes to Jennifer Ljungkvist! Grattis, jag tappaade min telebobo i toaletten idag!
Har plockat isär den och lagt den på elementet, ber till gudarna att det inte är död. Hur kan man vara så klantig?! Jag blir så sur på mig själv. Det sista jag behöver just nu är att köpa en ny telebobo. Träffade Amanda en sväng på eftermiddagen, sen fick jag eftermiddagskaffe av mormor. Trevlig dag so far (minus telefondoppet)

Puss&kram tills vidare!


Jag vill ha sommar! NU

BRONZE SHADES



Olika brons och bruna nyanser, svart eyeliner, mascara.

WEDNESDAY AGAIN

Hej allihopa! Nu är det onsdag igen, vilket betyder AFRODANS ikväll. Denna gång blir mitt sällskap i form av ett litet penntroll vid namn Emelie. Awesome! På med träningskläder, käka purjolökskyckling med mor min sen hämtar Emelie upp mig. Efter träning kanske vi ska sola, vet inte om jag ska följa med än, det visar sig.
Idag satte jag mig på bussen från Hedemora hem till lilla Avesta för att träffa en gammal vän som är skyldig mig pengar. Hon "försov" sig, och så var det med den vänskapen. (det är en lång historia och inte endast för pengarna som jag skriver såhär.) Medan jag väntade så passade jag på att kika in i Plushuset och köpa lite sminksaker till lördagens sminkning, och en liten grej till fina Emelie♥, gamlingen ;) 

Nu ska jag kasta i mig lite mat, vi hörs! Pusshej♥

TACOKVÄLL

Dum som jag är, försökte jag precis dra i en töjning med bredden fyra millimeter, när jag innan har haft två. Jag kan ju säga att det brände en aning i ena halvan av ansiktet! Fuck! Men nu är det nästan inne i alla fall.

Senare idag ska jag sätta mig på bussen till Hedemora, hem till pojken på tacokväll med grabbarna. Tydligen ska vi se StarWars och sådant med, nerdar... Jag kommer dit för maten och sällskapet, jag! Haha. Jag får väl stå ut. ;)
Imorgon ska jag hem till Avesta igen, det blir afrodans med Ämälie! Ska bli riktigt skönt och för att inte tala om; Kul!
Nu ska jag vrida upp volymen och hoppa runt i mitt rum till Denna ljuva spellista! Nostalgi♥



Var det någon som frågade hur mycket jag saknar sommaren och mitt hår? Svar: SÅ SJUKT MYCKET!

DAGENS MAKE

Sotade med två olika gråskalor, och svagt svart.




RSS 2.0