Dop

Detta är doppresenten från vår familj till lille Hugo! Gjord av mig. Tog ca 8-9 timmar sammanlagt, jag är jättenöjd!

 

 


Ny vecka, nya tag!

Trött tjej ligger nu i sängen efter en rättså produktiv kvälll! Jag är så duktig och just nu är jag så nöjd/stolt över mig själv. Har nästan gjort klart ett helt blyertsporträtt på drygt tre och en halv timme! GO JENN!
Helgen har gått och den har varit bra. Tatuerat min pojkvän, fikat hos Victor, sett she'scake och Partiet spela och haft det mysigt. 
Dags för ny vecka, fylld av plugg och stress, ooh så härligt.. På söndag åker stora, tjocka släkten på dop för lille Hugo♥ Det blir nog trevligt men jag har lite panik över vad jag ska ha på mig..!

Puss och godnatt!Borta bra, men hemma bäst!


SoA, tattoos & o'boy

Ibland glömmer jag bort att jag har de här fina på ryggen!


Hade muntligt nationellt prov igår, det kändes som det gick bra! Hoppas på VG i alla fall. Brynäs plockade hem SMguldet igår. Stort grattis!
Idag har jag bara legat i sängen och tittat på gamla säsonger av SoA och druckit o'boy, uppdaterat instagram lite för febrilt kanske, hehe.. Kika in vetja! Sockerchock @ instagram. Puss!


sleepless nights, alone


source: weheartit.comJag saknar dig, älskade.

Studentkryssning!

Hej&hå, längesen nu! Jag mår bättre nu och har lite att skriva om igen. Världens bästa storebror har kommit hem från Nya Zeeland igen, härligt värre!
I måndags (9/4) åkte jag iväg på studentkryssning, det var sjukt kul! Många galna människor och många skratt. Tog lite bilder, kriteriet för att vara i våran (min&Isaks) hytt var att bli med på kort, så jag har inte en susning vilka alla är. Nu ska jag mysa ner mig och titta på Bones, godnatt!


RSS 2.0