ANXIETY

Den där smygångesten. Som en nys som börjar bubbla upp men aldrig exploderar. Den bara ligger där och irriterar och smyger. Det gör nästan fysiskt ont i hjärtat. Sen att jag är hemma och bara gräver ner mig gör ju inte saken bättre.. Jag har stressat upp mig i stort sett hela veckan, klådan gör det inte bättre. Har känt mig ful och tjock hela veckan också. Grattis för er som inte listat ut det, jag är en väldigt känslig människa och jag blir lätt ledsen över småsaker. Jag vet att jag inte ÄR tjock, så sluta tjata om det. Jag bara KÄNNER mig tjock ibland. Sådär äcklig och dallrande. Vissa dagar bli jag så äcklad av mig själv/min spegelbild att jag stannar hemma och gråter isället. Grattis, så stark är jag. Vill ni veta nåt mer? Ibland vill jag dö också. Men det är bara för en  dag eller en timme när allt känns skit. Jag älskar mitt liv (oftast) men ibland blir allt för mycket. Som idag. Stress, ångest, äckel och en massa överflödiga känslor.. Jag tror faktiskt att jag helt ärligt ska lägga mig i sängen och gråta en stund. Brukar kännas bättre sen.

Några rader om mitt inre, varsågod. Ni som inte bryr er - läs inte då.

Kommentarer
Postat av: jennifer

finns alltid vet du? <3

2011-03-17 @ 19:02:17
URL: http://nogameplaying.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv: Så ska du inte tänka! vi mår dåligt i olika perioder och vi finns ju alltid för varandra? Det är väl det vänner är till för? Att prata ut om saker och diskutera. Det är skönt att kunna hjälpa nån annan också och inte bara sitta och tänka på sina egna tankar som far omkring och inte gör någon nytta alls. <3

2011-03-17 @ 19:17:09
URL: http://nogameplaying.blogg.se/
Postat av: jennifer

Jag älskar dig med<3

2011-03-17 @ 19:17:48
URL: http://nogameplaying.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hurrudu vackra människa, inte ska du känna/tänka/tycka så där.. Du är en jätte härlig och fin tjej och det borde du vara stolt över! <3



Du dricker aloe vera va? Mor min säljer just den aloe veran du visat upp här på bloggen förut, och jag tror till 100% att hon har en salva som kan hjälpa ditt kli! :)

2011-03-17 @ 20:00:53
URL: http://saraelundberg.blogspot.com
Postat av: milla

Jadu, vi har ju våra svackor. Men finns om du vill prata :) <3

2011-03-17 @ 21:39:01
URL: http://runawayworld.blogg.se/
Postat av: J.

Alla känner sig tjocka ibland, det betyder inte att man är svag. Alla är missnöjda med sitt utseende stundvis. Att stress påverkar en är naturligt, vore konstigt annars.

Det gör dig INTE svag Jennifer. Inte alls. Kom ihåg det.

Du har mitt nummer. ♥

2011-03-17 @ 22:53:16
URL: http://pottfisk.blogg.se/
Postat av: jessie

hålla med jeppa



visst kan man aldrig veta exakt hur någon annan känner, vi är alla unika. men jag tror jag förstår litegrann.... litegrann.



kramar<3

2011-03-18 @ 10:14:44
URL: http://jessiejoystick.blogg.se/
Postat av: J.

sv: För mig är det självklart, du har ju ställt upp för mig och jag vill ju att du ska må bra! <3



Ja, jävla avstånd... Saknar dig med <3

2011-03-18 @ 18:32:29
URL: http://pottfisk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0