Jack Sparrow, fast inte...
Ursäkta att bilderna är lite skakiga, men jag var jätteskakig på grund av hunger, haha. Denna gjordes i alla fall på Milla idag, jag är själv väldigt nöjd. Hoppas hon är lika nöjd :D Nu ska jag umgås med kusinerna, sen måla hela natten tror jag. Puss!

GRAN, KLAPPAR & FAMILJESPEL
Ja, mina vänner. Nu är det jul åter igen. Idag är det dan före dopparedan och vi har mormor&Tom på besök. Vi har klätt granen, slagit in de sista paketen och ätit lite julmat. Självklart har jag klämt på alla paket också.
Vi har det väldigt mysigt och ska strax spela spel, hela familjen. Bara önskar att min fina Isak också kunde ha varit här..♥

Här om dagen sålde jag ZOMBIETOWN-tavlan, till Tero, för sjuhundra svenska riksdaler. Tusen tack!
Strax innan det sålde jag Derek Hess-tavlan till en tjej som Tom kände för tvåhundra. Tack tack. 

På juldagen ska jag ut med mina allra bästa vänner! Vet inte vad jag skulle ta mig till utan er, har alltid så himla kul med er och jag litar på er alla till tusen. I♥u. (lite töntig kärleksförklaring såhär dagen innan julafton) 

Jag önskar er alla en RIKTIGT GOD JUL!

ty julen är härlig för stora och små

Julstress! Har inte mycket till julkänsla, men nog är det lite mysigt allt. Nu ska jag slå inte lite paket och sen klä granen med far. Jag slänger in lite bilder, och berättar mer om min jul, och allt som hänt! PUSS!

PORTRÄTT BLYERTSPorträtt i blyerts. Beställning från Lill-Ann Boström, ca åtta-nio timmar totalt. Själv är jag mycket nöjd. Utmaningen med rutig skjorta var jobbigt men kul, då jag aldrig gjort det tidigare. Vad tycker ni? Ser det realistiskt ut?

ungefär som att ha en tallkotte i arslet

Det här dagen började surt, och slutade surare. Jag är så sur och irriterad. Trött och sliten, stressad över skolan och alla jävla julklappar, jag måste sova själv inatt igen och biljäveln surar igen så fort det regnar minsta lilla. Spelar ingen roll hur mycket jag drar ur den så lägger den av. Cpidiotbil, den la av TVÅ jävla gånger från stan till Brunnbäck. Jävla Judas.

Nu skiter jag i det här, det kan ju omöjligt bli värre. Peppar, peppar, ta i trä.

JULSTRESS

Åh fy. Det är två veckor kvar till julafton. TVÅ VECKOR!
Jag är itne ens klar med hälften av alla julklappar. Men har nu fått två beställningar där åtminstone en är till jul. Minns in HATERS MAKE ME FAMOUS? Den är såld också, den lyckliga ägaren blev Ci Olveby.

Har ni inga julklappsidéer, så beställ en tavla eller teckning vetja! Puss!

SONS OF ANARCHY - THE REAPER
Ledsen att jag varit urkass på att uppdatera, men har pysslat med än det ena, än det andra, så jag har inte riktigt haft varken någon direkt lust eller tid. Den här har jag till exempel målat på. Till min käre bror, eftersom han flyttar i januari ska jag ha den hemma tills han är tillbaka. När nu det blir. 

Nu ska jag börja packa ihop och äta lite, sen tar jag en buss till Hedemora till Isak för att på fredag åka till Falun och heja på finalisterna She'scake i garagerocken.

RSS 2.0