Älskade farfar.

Would you tell me I was wrong?
Would you help me understand?
Are you looking down upon me?
Are you proud of who I am?

There's nothing I wouldn't do
To have just one more chance
To look into your eyes
And see you looking back
jag vill att du ska vara kvar, var du tvungen att dö?
 minnen är allt jag har,  och inga svar på min bön.

jag kommer alltid älska dig farfar även om du inte tyckte om att jag va som jag var, jag vill bara visa att jag har ändrat mig, och jag önskar att du kunde se mig, jag tycker om mig själv nu, och jag undrar om du gör det också? jag saknar dig farfar, det är inge kul att spela kort själv! kom tillbaka, jag hann ju inte säga hejdå och jag älskar dig och alla andra underbara saker jag vill säga! och nu har irma flyttat så jag har ingen anledning länge att åka till ditt hus och gå och känna din lukt och klappa små kycklingar. och vem ska jag nu bli kallad Kalle av?
Farfar jag har så många frågor, vad ska jag göra? ibland vill jag bara dö så jag får vara med dig och ställa alla frågor och få svar! men jag kommer alldrig få svar! för det finns inget efter döden och det finns ingen JÄVLA gud, för då skulle inte världen se ut såhär och du skulle vara kvar och stå i köket och göra äggmos till kycklingarna, och växthusen skulle spraka av färger! äsch, gud skulle hata dig ändå, såsom du svor! haha<3
jag ville bara säga en sak farfar.. jag älskar dig så jävla mycket!

tiden har gått för fort.. </3

hey little girl on your way to class...

no one's gonna love you when you're old,
that's what they told, you better stay young baby.


låten<3
och förövrigt sitter jag hos dima nu, han skulle typ fixa nåt i stora huset, så jag sitter i hans lilla hem och skriver lite :)
Det är ett litet litet hus, med mysig inredning och hemtrvlig doft :) Skulle lätt kunna tänka mig att bo här ^^ nicenice(Y)
Sen blir det väl att kolla på film och så, puspuss <3


xoxo/ J <3

FALSKA JÄVEL!

All that you had is a fairytale
now you're standing alone wonder why did you fail?Jag fattar inte varför vissa människor inte bara kan stå för sina åsikter?
Jag vet att det är lite dubbelmoraliskt av mig att skriva om detta på bloggen, eftersom jag inte riktigt står för det då, men hör jag minsta lilla till tar jag upp det med personen ifråga. Jag hatar falska människor som ljuger en rakt upp i ansiktet!
Först går du och säger att jag är så jävla dryg och "palla henne" och dylikt, sen när jag är med, då är vi näst intill bästa vänner?! JAG FATTAR LIKSOM INTE?
Make up your mind, friends or NOT!
Jag är så trött på att du bara går runt och snackar bullshit hela tiden. Snackar skit och sen skyller ifrån dig, och du kommer alltid undan också, din lilla ål!

Whatever.

Idag har jag spenderat första dagen på praktiken (: Väldigt kul måste jag säga, även om vi nästan inte gör nånting :P Jag har typ steriliserat och torkat golv xD Och skissat typ:) Imorn äre nationella prov,matte. Kommer faila så jävla hårt! Jag hatar skolan just nu. är så skoltrött så det finns inte.. blööh. Och på onsdag blir det praktik igen, och sen ev. fotoshoot. :)
Hoppas även på en tripp till Borgsheden i helgen<3
BUSS&GRAN

xoxo/ J

RSS 2.0