HATERS MAKE ME FAMOUS!



Nu är den äntligen klar! Jag är så nöjd, men har redan halvt sålt den.. Jag kommer sakna den här skönheten. 
Idag har jag spenderat min tid i Korskrogens bygdegård, på julmarknad. Setat och målat, fikat och pratat med trevliga människor. Nu har jag kommit hem och hoppat i mina mysbyxor. Så såg min dag ut i korta drag, nu ska jag slappa och försöka få tag på Isak. Kram!

HATERS MAKE ME FAMOUS fortsättning



Crappy bildkvalité men jag är stört nöjd än så länge(peppar, peppar, ta i trä). Nu ska jag sova nån timme, sedan köra iväg och hämta storebror på stan och imorgon ska jag på julmarknad och sälja..eh.. mitt namn? Förhoppningsvis få lite beställningar i alla fall. Tvekar på att någon äldre eller ett barn vill köpa en zombie-tavla för 500 släng.. 

over and out, god natt!

look of the day


BOOK REVIEW - CHECK!

Precis skrivit klart en bokrecension till engelska C, av Torey Haydens Vackra barn, en av de bästa böcker jag nånsin läst. Kan varmt rekommendera Toreys böcker till dom som är intresserade av mänskligt betéende och psykologi.



THESE WALLS DON'T LIE

Det blev en sväng till skolan för att hämta lite böcker idag. När jag ändå var där så var jag med på en samhällslektion för att vara med på ett grupparbete. Nu är jag hemma igen och tänkte ta tag i lite skolarbete, lyssnar på min awesome/chill-lista på spotify, med bl.a Promoe och Blink 182, bra skit! Nå kul musiktips? Puss

GOD MORGON! ..eller?

Kunde inte somna om efter hjärtat hade gått upp och har sovit dåligt inatt också, så jag mår inte toppen just nu. Hostan vill inte ge sig och ögonen svider. Jag saknar sällskap och då har jag bara varit hemma EN DAG än.. Jag saknar Isak redan, vilken jävla tönt jag är, har åkte för två timmar sedan >_< 
Jag tänker vara frisk imorgon, bara så alla vet! Jag tänker inte vara sjuk i helgen.

Nu ska jag försöka vara duktig och göra något vettigt, som skolarbete. Hejs!

Te, nässpray och filtar



Hemma från skolan, ser på ointressanta tvprogram och kollar facebook fyra gånger i sekunden, men nu är äntligen min kärlek på väg till mig. Hoppas jag får bli lite bortskämd sjukling ikväll, hihi♥




Lilla vackra Vilmer och fina mamma Linda var på besök i skolan igår, jag dog lite av kärlek till bebis. Jag fick hålla den här lilla vackra skapelsen i min famn, och jag var så lycklig! Dock pruttade han på mig, men det var det värt ;) 


konstiga tankar, never mind

Har haft lite knasiga funderingar den senaste tiden. Ofta när jag kör bil, som typ att undra vilka som skulle bry sig nog för att ta sig till sjukhuset om de fått veta att jag varit med i en olycka. Att jag kört in i ett träd och överlevt, eller krockat osv. Kan ju hända vem som helst, när som helst. Bara att gå över gatan är ju lika med livsfara nu för tiden. 
Det här betyder inte att jag har planerat att krocka, jag bara menar att jag är så osäker på vilka som verkligen, verkligen bryr sig och vilka som bara är nyfikna.. Det är så svårt sånt här. Bara som när det tog slut mellan mig och pojkvännen i somras, då någon ringde mig direkt och fråga vad som hänt, någon gick bakom min rygg och frågade mina vänner, någon skickade ett sms och berättade att den fanns där för mig och nån annan ringde inte alls för att personen förstod att jag inte ville prata om det.. Men vilken var bara nyfiken, och vem brydde sig verkligen på riktigt? Ledsen om jag besvärat er med en väldigt knasig text, om du lyckats läsa ända ner hit, men jag ville skriva av mig lite i alla fall.

Nu blir det sängen och nattmössan för mig. Natti!

on my way down

God morgon allihop! Jag kan inte andas genom näsan och kan inte prata utan en hostattack. Det här känns inte bra, har verkligen inte tid att bli sjuk nu. Ska till Fagersta ikväll vid sju och skulle egentligen behöva plugga jättemycket, men nu vet jag ju varför jag känt mig så hängig på senaste. Orkar inte gå upp verkligen, har ont överallt, men idag kommer finaste Linda och Vilmer och hälsar på, så då måste jag komma till skolan!♥
Nej, vet ni vad? Nu tänker jag släpa mig upp och slänga ihop en ordentlig frukost och se på TV en stund, sedan bär det iväg till skolan. 

Jag behöver några kramar från min pojk för att bli frisk tror jag..♥

HATERS MAKE ME FAMOUS




Work in progress, ledsen för dåliga mobilkamerabilder, but that's all I've got for now. Nu ska jag ta och krypa ner i sängen, godnattkramar, sov gott!

SAD, BUT TRUE


so tell me, can u even hear me?

Känns som att det inte spelar någon roll vad jag gör, för det blir i alla fall bara fel. Mina föräldrar har varit på mig att jag ska söka jobb för att få lite extra pengar vid sidan av skolan. Så jag har gjort det. Har sökt x antal utan att få svar, så sökte jag som säljare på Lingon&Blåbär och fick svar nästan direkt. De ville jättegärna anställa mig, och jag åkte och träffade en kvinna från L&B för information osv. Nu när jag ska bestämma mig om jag vill prova denna säsong (vilket bara är till januari) så duger det inte! 

Du är inte rätt person för det, du kommer inte klara det, du är inte tillräckligt motiverad, du måste vara en viss sorts person för att vara säljare.... Ja, men om det inte duger så sök jobb åt mig ni då?! Jag är så jävla trött på att bli sågad VARJE gång jag lägger manken till! Jag må vara stark men inte ens jag klarar att bli nedtryckt varje dag. Jag försöker verkligen, jag gör det! Behöver egentligen inte ens nåt jobb, jag fick i alla fall inte lägenheten.

Fuck it, nu ska jag göra nåt annat än att sura. Hejs

maskeradfest i klippan



Ja, så här kan det se ut på en förfest i Husby. Någon som kan gissa vilka vi klätt ut oss till? ;)
Jättetrevlig förfest med lite sanning och konsekvens, då andreas fick dricka vodka ur min navel und so weiter.
Senare på kvällen fick vi skjuts av Hag upp till Klippan där den riktiga festen ägde rum. Vi hade roligt och det blev många skratt och kanske lite för mycket fylla för vissa, men det var kul ändå. Drog dock hem när vi fick bekräftat att det rörde sig om mer än bara alkohol på festen. Så omoget och respektlöst att ta med till en fest med ickeknarkare. Men, men. Nu ska jag, mamma och Tom laga mat och ha filmkväll. Puss och kram!♥

Dont let them say you aint beautiful

Hjärtat har precis åkt hem, har lite tråkigt och känner mig lite deppig. Försöker göra det bästa av situationen, kom gärna med förslag. Jag går ut och går med mamma så länge. Kramar♥

Jag älskar dig Isak

RSS 2.0