every second I'm without you, I'm a messbara lite musiktips från moi


BULLET & JACK SKELLINGTON
Ärligt talat så orkar jag inte rotera bilderna nå vidare, men här är i alla fall torsdagen och fredagens verk! De första två bilderna är på Jennifers handled och den nedersta bilden är Millas underarm. Stora pussar till er! Jävla bra brudar♥ Nu ska jag sova, hoppas ni får en trevlig helg alla fina :) Puss och kram♥

ZOMBIETOWN II© JenniferL

photoshoot @ Linslusen© Elouise Ahlström, praktikant Linslusen

ZOMBIETOWN

Här har ni bilderna på min zombiemålning som jag pratade om tidigare. Men som sagt, den är långt ifrån klar!
Nu ska jag mysa ner mig med pojkvännen, äta bilar och se på åttonde avsnittet av SOA. Puss!

learning to walk again

Idag hade vi mässa på skolan, för alla nior som snart ska välja inriktning till gymnasiet. Jag och några tjejor till satt i ljusgårn och målade hela dagen, jag fann det mycket trevligt om man bortser från att vi satt precis bredvid Fotbollsgymnasiet, som gång på gång sparkade fotbollar på våra staflin..!
Hur som helst, jag håller på att måla en tavla med temat "stadslandskap". Det blir en zombiestad, i akryl, som jag själv hittills är väldigt nöjd med. Bilder kommer inom kort (förhoppningsvis). Om ni vill se förstås?
I övrigt mår jag helt okej och jag fullkomligt dö-kär i min underbara Isak♥

Nu ska jag gå och äta mammas goda köttfärssås. Puss&kram!

fruktansvärt dålig statistik

Jag måste bara fråga... Är det NÅN som läser min blogg? Det känns inte som det, och det syns. Får ingen motivation att skriva när ingen läser, finns det något ni skulle vilja läsa om? Här sitter jag och skriver "ni" som om jag hade 400 läsare, när det inte ens är någon som läser.. Haha, fml.
Just nu sitter jag i sängen och är bakisdeppig till ljudet av Melissa Horn och lukten av kyckling och curry.

jag vill va hjälten eller bovenMyser med hjärtat, ska kolla på sjunde avsnittet på sista säsongen av Sons of Anarchy.  Just nu plågar jag honom med Lars Winnerbäck♥

iväg till skolan!Så här ser jag ut idag, kass mobilkamerabild, förlåt.
Nej, nu ska jag bege mig, puss&kram!♥

pluggis!

Nu var det dags igen. Ännu en ursäkt för att jag inte uppdaterat något. Jag har en giltig sådan för en gångs skull! Jag har pluggat, hela dagarna och hela nätterna. Eller okej, en dag/natt i alla fall.
√Formal speach Eng C
√Short story Eng C
√Gone baby gone-frågor Religion
√Studier om en recension Nutida konst
√Filmrecension Nutida konst
√Matteläxa

Jag känner mig duktig den här veckan! Den kommande helgen spenderas i Rista, en liten by norr(?) om borlänge, där min mormor bor. Jag och Isak åker på fredag till Jerry i Djurmo och hälsar på, far sedan vidare på kvällen mot Rista. På lördag ska vi ut och äta med mormor då hon fyller år. Kvinnan blir hela 93 år gammal! Jag älskar min mormor och jag hatar att jag kommer förlora henne!♥ Världens sötaste, bästaste mormor! ♥

sura gamla gnetar

Jerry är dum i huvet, bara så alla vet, och vi lyssnar på nationalteatern bara för att jag är så jävla häftig! Hej!

hudinfektion ...?

Var till vårdcentralen angående problemen med svullnad kring haka och mun. Fick en utländsk läkare som jag inte förstod något av vad han sa, sen fick jag ta stick i fingret (efter många om och men, samt några tårar), sedan konstaterade de att det var en lokal infektion i huden, på grund av ett jävla munsår. 
Till råga på allt så lyckades jag tugga i mig ett av fästena till tandställningen igår också. JUST MY LUCK?!

Nu skiter jag i det här och tar Judas till Korskrogen och Emelie.

Okej, cancerhaka + snusläpp?

-Nu....är jag orolig! Knölarna har ringlat sig upp mot ena mungipan och jag ser ut som jag fått storstryk på ena sidan av munnen.. Där dessa"blåmärken" var är jag nu jättesvullen. Fått en tid på vårdcentralen idag klockan ett istället, och jag hoppas verkligen de vet vad det kan vara! Stannar hemma från skolan idag, känner mig som Frankensteins monster..
Update senare, nu ska jag försöka pina i mig frukost. Har en känsla av att det bara blir kaffe, dock.

cancerdubbelhaka?

Har de senaste två dagarna varit lite öm under hakan, och när jag kände efter idag på förmiddagen så har jag två små knölar precis under hakan! Inte nog med det, nu har det formats ett "blåmärke" från mungipan till knölarna underhakan, och en till knöl har dykt upp bredvid hakan i det här "blåmärket".. Har fått en tid på vårdcentralen på torsdag, men bli det värre imorgon så måste jag nog ta Judas* till akuten på stört! Är jätteorolig..
Som grädde på moset har jag varit till tandregleringen i Falun idag och bytt tråd till tandställningen så nu har jag jätteont i tänderna också. Skitkväll.

*Judas Ossian Ljungkvist = min bil.

säsongsavslutning på Tierp Arena

Då var det slut för i år med dragrace. Jag, Isak och pappa var iväg på säsongsavslutnigen i Tierp. Träffade Jerry, såg tävlingar samt semifinal och final inom alla klasser. På kvällen var det fyrverkerier som hette duga, sen bar det av till avslutningsparty, med buffé och liveband. Mycket trevlig kväll, självklart var det lilltjejen som körde hem! ;>tattookväll update
Bilderna överst är mina senaste verk. Högst upp är Lucces ben, transformers. Inte klar på bilden och min bror Tom fick leka lite också, andrda bilden uppifrån är när jag gaddar min far, resultatet ser ni på tredje bilden, nygjord.
Nedersta bilden är på tatueringen Tom gjorde på våran kusin Milla, dock är den inte klar, de ska fylla i den mer sen. Hans tredje tatuering på riktigt skinn. Ruggigt bra resultat för tredje gången ever! Stolt syster :'>

RSS 2.0