Att designa ett skivomslag

Nu är jag äntligen färdig med projektarbetet, rapporten är skriven och inlämnad. SÅ skönt! Nu sitter jag och försöker skriva klart analyser och jämförelse till 1000 sidor. Jag kan inte fatta att det bara är ELVA dagar kvar till studenten! Helt sinnessjukt verkligen, vad tiden gått fort! Kommer sakna klassen..♥
Nu ska jag fortsätta plugga, bai!

and I'm pins and I'm needles

Okej, jag blev utmanad av min fina vän Phebs att svara på dessa elva frågor. Då jag inte känner elva bloggare/bloggerskor så utmanar jag de som läser, samt mina närmsta vänners bloggar.
Relgerna lyder följande:
Du som blivit utmanad ska svara på elva frågor, när du gjort det ska du hitta på elva egna frågor samt utmana elva nya bloggare/bloggerskor.

Här är frågorna jag fick av Phelicia.
1. Vad är det bästa du vet?
Äta, sova och måla.

2. Vad ville du bli när du var liten?
Häftig.

3. Nämn minst två anledningar till att du bloggar.
Ett bra sätt att få skriva av sig lite känslor, samt att det är roligt att dela med sig av kreativitet och vardag.
4. Favoritglass?
Daimstrut eller vanlig magnum.
5. Vad skulle du välja att vara; blind men inte döv eller döv men inte blind?
Döv men inte blind. Jag skulle klara mig utan musik och konversationer, men inte utan att måla och se allt vackert i världen. Jag skulle inte klara att aldrig se min mammas vänliga ögon, en liten bebis små minifötter eller aldrig mer få se min älskade.
6. Om du fick äta något varje dag i resten av ditt liv, vad skulle det vara?
Ketchup.
7. Nämn en sång du aldrig tröttnar på.
Song 2 - Blur
8. Favoritcitat?
"Tvivlar man på egen förmåga, skapar man ej stora ting" -Anders Zorn
"A lot of pleasure, a lot of pain" Spirum
9. Bästa minnet/minnena? Gå till ladugården med farfar, sitta på taket i Hedåker och sjunga GC, och alla firmafester i Utsund.♥
10. Föredrar du filmer framför böcker? Både och. Filmer är lättare att ta in och går snabbare, men böcker har sin egen tjusning.
11. Beskriv din känsla idag. Avtrubbad, tråkig och gegga i hjärnan.

satellite dreams

Tänkte bara informera om att det mesta kommer hamna på satellite dreams nu ett tag framöver, hjälp mig att dubbla deras läsare, verkligen läsvärd blogg! PUSS!Balen i nian, -09. Känns som igår och ändå tar vi studenten om några veckor. Jag är i chock!


Natt-sentimental

Ett syskon är det bästa man kan ha. Jag älskar min bror.

Jag tänker för mycket. God natt.


gästbloggare på satellite dreams

Jag vet att jag varit ungefär lika intressant som insidan av en grodas rumpa, men nu hoppas jag på lite ändringar. Snart studenten och Jenn blir en stor tjej!

Jag har blivit inbjuden att vara med och blogga på en smink-, skönhet- och konstblogg, som jag varmt rekommenderar er att läsa. Satellitedreams.blogg.se. Två tjejer som är GRYMMA på allt vad smink heter, och där jag numera även lägger ut tatueringar och annan konst.
Ja, så här ser då en liten del av deras blogg ut, så in och sträckläs nu, mina fina vänner! Ni kommer inte bli besvikna! 
Nu ska jag kolla klart på Tim Burtons sleepy hollow. Puss & kram!
(lova att ni läser satellitedreams.blogg.se !!)

RSS 2.0