Should've done something

Should've done something
But I've done it enough
By the way your hands were shaking
Rather waste some time with you

Varför är det så himla svårt att erkänna för andra (och framför allt för sig själv) att man mår dåligt? Ska man skämmas över ångest och sorg? Varför skyller vi ständigt på att vi känner oss "lite nere" eller "lite trötta"?
Jag grät hela vägen hem igår kväll, kom hem och låste in mig på toaletten där jag grät lite till. Blaskade ansiktet i kallt vatten och sade istället att jag var så himla trött.
Okej, hälften sanning. Jag var trött. Trött på mig själv, trött på min kropp, trött på att må skit, trött på livet.

Ska det vara så jävla pinsamt och skämmigt att må dåligt? Varför vågar man aldrig erkänna? Är man bara acceptabel som individ i samhället om man mår bra, har bra inkomst och en positiv inställning till allt?

Fy fan för Svenssonsyner.

bleeding mascara

Ångesten igen. Sova, tack. Ungefär resten av livet.


En liten godnattsaga, såhär på kvällen!

Det var en vacker dag i tomteland och nissarna satt och klämde på gullsnoppen så hårt att den sprack, ut flög massor av små kaniner som hade druckit för mycket glögg. Hästen handlade sällan i den lilla lantboden, men när han väl gjorde det så hade klockan blivit så mycket att Eggbert var tvungen att lägga sig ner och antlingen sova eller dö en liten smula eftersom det dessutom hade blivit mörkt och suddigt. Mannen tappade bort sitt enda glasöga och blev ledsen, han kunde inte se utan sitt diplom i anatomiska rötters sätt att sprida kärlek och diverse andra små attiraljer som känns helt okej, som tex snoppar och sköldar som ofta används i strid och i hemmets vrå som ofta luktade så fy fruktansvärt illa! Usch, för fula gubbar, säger jag bara. Jag kom att tänka på hur mycket vatten det finns i alla sjöar, helt störda mängder och det fick mig att känna att jag var svensk mästare i allt.


Random skrivlek, det här när man skriver en mening och viker, sen ska någon annan fortsätta på historien.


Tekniskt retarded

Nu är det såhär att bilden till förra inlägget inte blev med, så här kommer nåra..


Swallows

Sådär ja, har aldrig upplevt en sådan smärta någonsin i mitt liv! Trots smärtan är jag fruktansvärt nöjd! Tack som fan, bisse!


She'scake och tattooplaner

Pepp tjej har precis sett she'scake och har hemliga tattooplaner, avslöjar när det är gjort! Puss!


(det här inlägget blev sparat i utkast sen i fredags, tänkte att ni kunde få se det ändå. Bättre sent än aldrig!)


RSS 2.0