You're on my heart just like a tattoo

Det här kom med posten imorse!
Fick sms från posten halv åtta om att ett paket var på väg, klockan tio plingade posten på dörren. Jag beställde i lördags. Tummen upp för TattooSwede n's leveranstid!


2012-02-28

Kul rubrik, va? Så pigg är jag. Klockan börjar närma sig ett och jag har precis skrivit klart CV samt skickat in jobbansökan. Känns skönt att ha det gjort, verkligen! Jag kommer aldrig klara mig i sommar annars, speciellt inte då jag kör bil och bensinen är svindyr! 
Resten av mitt sportlov ska i alla fall spenderas med att måla, hälsa på mormor, gå på spelning och pussas med min pojkvän.

Någon mer än jag som börjat söka sommarjobb? Några tips?

Anarkins söner

Här är tröjan jag fick i julklapp, glömde slänga upp bild på den. Den är varm, skön och framför allt snygg! Den är min näst käraste ägodel, efter ifånen, ;D

nu ska jag förbereda lite för morgondagens tripp till Falun, för att (förhoppningsvis) sätta i sista tråden i tandatällningen! Hörs & ses, puss!:)


So here I am, alive at last

As long as you're alive, here I am.
The Used strömmar ur högtalarna denna skitsöndag. Jag har totalt kört fast med en beställning på porträtt i akryl, tog mig precis upp från golvet, där jag i fosterställning skrek lungorna ur mig och grät för kung och fosterland. Jag hatar att vara perfektionist. "nästan exakt" är en pungspark för min hjärna. Perfekt eller inte alls, och kan jag inte få det perfekt så bryter jag ihop.. Jennifer Skitpatetisk Ljungkvist.

Over and out.


Grekisk middag och kärlek!

Min underbara man bjöd på grekisk middag ikväll, det var jättegott! Tusen tack!

 

 


Todays look

Nu är vi på väg till Hannah för att gratta på födelsedagen, sen ska min kärlek bjuda ut mig på date. <3

 


Bajs

Jennifer luktar majs :O


iPhone

Hallooo, nu har jag äntligen fått hem och igång mina fina, vita iPhone 4. Inviger med en mobilbloggning! Alla hjärtans dag har passerat och jag fick en bukett röda rosor samt en ask gelehjärtan, tack min fina kärlek <3


En sliten grimma..

Den här sjöng min mamma för mig när jag var liten och skulle sova. Jag grät varje gång, men ville ändå höra den. Barndom, ljuva barndom..


Just ja, glömde...

Jag har funderingar på att starta en ny blogg, för måleri och tattoo. Är det en bra eller dålig ide? Skulle någon följa den?

Puss igen!♥

vill höra ljudet av ett annat hjärta

Har lite saker på gång. Har sålt senaste demon/zombie-tavlan för tusen svenska riksdaler, håller på med tema Tro på bild&form-fördjupning där jag ska måla lite övernaturliga grejer. Bland annat demoner och UFOn, haha. 
Utöver det vanliga har jag ansökt om förlängd studietid, så blir det beviljat så går jag en termin till på gymnasiet efter studenten. Kommer dock ta studenten med klassen som vanligt :)

Nu ska jag se på Prime Suspect med mitt allra finaste hjärta♥

RSS 2.0