"en hudfärgad, ofärgad cirkulationsplats"

- citat från Milla.

Jag ber tusen gånger om ursäkt för den hemskt dåliga uppdateringen. Jag har haft så himla mycket i huvudet så jag har bara inte orkat skriva. Jag tänkte skriva något intressant nu, men jag fick idétorka och gav upp. Så jag skriver en kort resumé.

Sedan sist har jag:
  • Fått en kusinvitamin som heter Hugo, och förövrigt är så söt att jag smälter när han tittar på mig!
  • Haft skolarbete upp över öronen.
  • Mått jättejättedåligt och jättejättebra.
  • "Tagit en för laget" Bett om ursäkt till en person för att lösa någon annans situation.
  • Fått båda paketen som jag skulle fått i julklapp..! SOA-tröjor och tattoprylar! YAY!

I helgen ska jag umgås med Jennifer och måla tavlor och spela tv-spel hela natten. 
Nu ska jag äta avokado och sen sova. Godnatt och sov gott, fina vänner :)

my dark secret...

Okej, overdramatics, så mörkt är det inte, men jag tänkte avslöja lite bilder på mig från högstadiet, för de som är intresserade, haha! As if, men jag gör det ändå.



Här är jag i åttan, inför bandyturneringen.. JAPP! Jag har lila/rosa hår. Det var rätt coolt faktiskt..


Här är nog i slutet av åttan eller början av nian om jag inte minns helt fel. Här ser jag ju nästan normal ut :)



Grattis till miniJenn som fyllde femton! Sommarlovet mellan åttan och nian.



Hihi, tuffing. Skolavslutning i nian.

Jag måste faktiskt erkänna att jag önkar att jag fortfarande var sådär crazy, men hårfärg och alltihop. Jag har helt enkelt blivvit för gammal för sånt.. Det gör mig vemodig. 
Jag tycker faktiskt inte att jag har något direkt att skämmas över för hur jag såg ut förut. Jag är stolt att jag vågade trots att vi blev kallade fula saker VARJE DAG. Klapp på axeln till mig! Puss

you totally rock my world♥



Tjuvtitt med skitkvalitet från photoshooten med Isak i höstas. Har fortfarande inte fått bilderna konverterade ordentligt.. (Ida!) haha förhoppningsvis får jag det fixat snart, då lägger jag ut fler redigerade bilder på min dropdeadgorgeous-pojkvän.♥

Stor besvikelse på Avestas kulturcenter

På gymnasiet får man i uppgift att slutföra ett projektarbete, ett arbete som jag och min vän Jennifer tänkte fokusera på som en utställning. Utställningen skulle äga rum i bibliotekets entré. Jag var dit och pratade med turistbyrån, och fick ett nummer att ringa då kulturcenter tagit över ansvaret för utställningarna. Ringer upp numret och får veta att de valt att lägga ner utställningarna i entrén! Så nu har jag och Jennifer ingenstans att ha vårat projektarbete. Det här gör mig så uppgiven. Jag klarar inte bakslag, jag blir fullständigt skogstokig!

Vi får försöka lösa det på något vis. Annars får vi konsultera med vår handledare/mentor.
Nu slutar vi snart skolan för dagen, då ska jag ta mig iväg till Milla och ta en långpromenix. Ha det bra, puss♥


new haircut


Fixat till håret lite, 390 svenska riksdaler för en halvdan klippning.. Nejdu! Men jag tog mod till mig och klagade så jag fick en ny akuttid för aatt fixa till detaljerna. Duktig tjej, klapp på axeln. 
Nu ska jag plugga religion inför morgondagens prov, sedan lägga mig och sova. PUSS!

there is a house in Charming town



Sämst update, förlåt. Denna vackra skapelse blev mitt hjärtas födelsedagspresent. Jag är själv väldigt nöjd. Speciellt med tanke på hur läng tid det tog. Denna gjordes på en dag. Från halv elva på förmiddagen till halv åtta på kvällen, allt går med vilja! Nu hänger den på väggen ovanför sängen, vilket signalerar att han själv också är nöjd. 

Sen tänkte jag även tipsa om ett soundtrack från SOA, som jag själv fastnat stenhårt för. Puss&kram!♥



Har du en sax? Jag har trassel i hjärnkontoret.



Du vet, sådär, som det kan bli när man ska borsta ut håret, och hela borsten fastnar i en gigantisk tova och handtaget går av? Så har jag i den delen av hjärnan som styr känslor nu.
Foto; jag, Jenn.

like sweet memories from a warm summer breeze



BILDBOMB
, mestadels på mig, haha. Saknar gammalt och längtar efter nytt. Bara one of those days idag.. Tror jag ska måla idag, när pojkvännen åkt hem, sen eventuellt träna med Milla. Nu ska jag fortsätta önska att jag var lika smal som då, utan att göra något åt det. Kram

Du och jag Alfred, du och jag.



För en timme sen åkte han och jag kämpar fortfarande med tårarna. Det är inte så att jag inte vill att han ska åka, för jag hoppas verkligen att han får det kul. Jag har bara aldrig tänkt på hur det kommer bli, att vara utan honom så länge. Att veta att jag inte kan ringa honom och höra om han vill komma över, för han kommer befinna sig på andra sidan jorden. Det är svårt, men jag hoppas det går fort och att han kommer hem helskinnad. 

Jag har världens bästa storebror, jag älskar dig.

victorias hemlighet



VICTORIAS SECRET Pure Seduction, red plum & freezia. Julklapp från min fina syster, tack så mycket! Älskar dig♥

You'll Never Walk Alone



DAGENS VERK på Jessica Karlsson. Kvällen spenderas hos kusinerna i Hedåker. Imorgon ska jag hem och umgås med familjen, speciellt mormor och storebror Tom. Kan inte fatta att det bara är en dag kvar tills han åker.. Kommer sakna honom så himla mycket, men är ändå glad för hans skull. 

Nu  ska vi fortsätta kolla på Supernatural, puss och kram!

jag har seglat med ett sjunkande skepp

en gång kände jag doften av ett varmt och vackert hem
jag har saknat det, föraktat det och saknat det igen
den värme man ska slås av när man låser upp sin dörr
en vacker dag blir ingenting som förr

nyår, tatuering och två-års-firande



Detta är den enda bild jag har på nyårssminket, tyvärr. Mörklila sotning, skarp eyeliner och lösögonfransar. Det blev en riktig utmaning att få dem att sitta ordentligt.
Nyår var riktigt trevligt. En kväll fylld av kärlek och skratt! Började under dagen med en runda rubberball, vilket var fruktansvärt rolig! Definitivt inte sista gången heller. Kvällen bestod av fler deltävlingar i gott sällskap. Tusen tack till alla er som förgyllde kvällen!



I torsdags följde jag med mitt hjärta till Borlänge för att tatuera sig hos Sari Brickman på Par i Hjärter. Det blev jättebra. Jag måste säga att jag är grymt sugen själv, om det inte vore så svårt att spara penngar så skulle jag kasta mig på telefonen och boka tid på en gång!



I December firade jag och isak att vi varit ett par i två år. Vi lagade mat, drack vin samt hade en riktigt mysig hemmakväll, alldeles själva. Du är det bästa som hänt mig och jag älskar dig enormt!♥

RSS 2.0