FEST-MAKE

Fick ryck och gjorde lite kreativt smink. Enjoy ppl!
Nu ska jag packa väskan och ta med mig dataskärmen till hjärtat. Blir lan där imorgon.

TJEJKVÄLL I PLUS

Tänkte slänga in lite slarviga bilder på köpen från tjejkvällen i Plushuset. Fick även en goodiebag! Gratis är gott ;) Köpte mestadels saker jag verkligen behöver. Strumpbyxor har jag inte ett enda par hela, så det blev två par såna. Jeanstights från Vero Moda, nedsatt med typ 150 kronor. Ett par örhängen fick också följa med hem.



TRÄNINGSVERK EFTER EN HALV DAG



Det är fan inte illa pinkat av en trähäst!
Magen, armarna och benen, jisses va otränad jag är!
Som grädde på moset denna skitdag så upptäckte jag att jag gått upp 5 kilo sen sist jag kollade vikten. VA GLAD JAG BLIR ..........
Gick upp vid halv sex imorse, pga mardrömmen.. Sen tog jag bussen till Krylbo, därifrån bussen till stan, gick till badhuset. Senare än åtta bara för att backspegeln hade krånglat sig på bussen, så det tog ju hundra år ungefär.. Väl i badhuset så visar det sig att receptionen inte öppnar förrän tio, så jag kunde inte betala. De ordnade så att jag kunde betala efteråt istället. När vi äntligen kommit upp i gymmet värmde vi upp på rodden, sen körde vi järnet! Hahah. Jennifer och Lotta drog hem efter en timme, så jag drog ner i duscharna, helt själv! Nice! Fixade mig och blev hämtad av pappa sen ner på körskolan! Det var ju lagom spännande. Jag kunde parkera i alla fall! hahahahah

DRÖMMAR, BAHUS & BILAR!

Jag har sovmorgon till halv ett idag, nu är klockan 06:54... Blandade känslor denna morgon.. Vaknade av världens hemskaste mardröm, tjöt som en liten unge! Fyfan vilken ångest jag hade när jag vaknade och inte visste om det hänt på riktigt eller inte. Tårarna sprutade! Det där är sånt som aldrig får hända, aldrig med oss! Speciellt inte med HENNE! GAAH, kommer nog inte klara av att se henne idag, även om det bara var en dröm. Det kändes så verkligt, jag kände mig så jävla nerpetad och kränkt och lämnad! Nu börjar jag grina igen! Av bara tanken. Jag vill aldrig vara med om nåt sånt här igen, varken i dröm eller i verkligeheten!!!

Anledning nummer två till att jag är uppe så tidigt är; GYMMET i badhuset! Äntligen :D Ska bli så skönt, och Jennifer ska hjälpa mig och träna med mig, och åååh, det ska bli så sjukt roligt med henne! Tack för att jag får följa med SockerPai!
Efter badhuset hämtar pappa upp mig, och kör mig till körskolan, har 45 min körlektion idag! Spännande, hoppas jag inte klantar mig som vanligt. Vi får hoppas det går bra ;) 
Igår var det "tjejkväll" i Plushuset. Rea, erbjudanden, goodiebags och annat smått och gott! Lägger upp senare vad jag köpte. Det behövdes lite shopping. Garderoben är full av trasor..

För övrigt så saknar jag Emelie!

SUSSA SÖTT

Nu har vi sett Home on the Ranch, och ätit två påsar popcorn! Något illamående och tjocka säger vi godnatt! Hoppas ni får sova lika gott som vi kommer, vi är båda riktigt, riktigt trötta! Puss&godnatt!
Jag älskar dig, min Isak.

NoGamePlaying

Har ritat av jennifer, blev en teckning i blyerts. Ganska nöjd själv, fast munnen har sina skavanker.. Bortse från dom är ni snälla :) Idag var jag till skrynklaren, hon var helt okej, mer om det sen. Nu ska jag mysa med baby, i sängen. Puss och kram!

(Kvaliten i fotot ger inte bilden rättvisa, och de båda bilderna ligger inte rakt vilket gör att t.ex ögonen blir sneda åt olika håll. Bortse från det också, tack..)



Jennifer Alm

ZOMBIELAGG

FAAAAAN ÅHDÅ! Installerat Left4Dead och allt gick som det skulle, asbra! Ikonen ploppade upp där den skulle, och spelat gick att starta! Yes, äntligen kan jag spela, och som jag har längtat! Tji fick du, idiotjävel! Min laptop pallar inte med spelet, så det hackar och laggar och jävlas! Faaaaaan.
Nu ska jag spela chicago med mamma och pappa, sen sova. så godnatt i förväg!

POWERWALK

Det får bli en powerwalk i Krylbo med Ida, lägger in JB på mobilen så jag kan njuta av det i hörlurarna. Vi hörs sen folks!

ALOE-HOPPAS HOPPAS HOPPAS!

Igår kom bästa Emelie förbi med Aloe Vera Gel som jag ska dricka nu. 30 ml varje morgon ca 15-20 minuter
innan frukost. Har testat ALLT för eksemen men ingenting har fungerat, så jag hoppas verkligen det här funkar. Drack första imorse och det både luktar och smakar vidrigt! Det lär ju nästan betyda att det kommer funka, eller? Haha.
Idag känner jag för att träna. Funderar på om jag kan få med mig någon till badhusgymmet, eller om jag ska ut och springa med Easy tone? Någon som är sugen på att haka på? Bara att ringa min mobil eller kommentera för de som inte har mitt nummer. Borsta tänderna och fortsätta lyssna på JB så blir det nog en bra start på den här dagen, ska ni se!
Kram!

BACK IN THE DAYS

Julia var här till elva ungefär, följde henne en bit hem precis som back in the old days. Jag hade en hlet awesome kväll, saknar verkligen att umgås med henne och allihopa. Satt och kollade i gamla skolkataloger och pratade jättemycket om gamla galna tiden, om hur kul vi haft, om hur vi sett ut, ja, om i stort sett allt! Hur trevligt som helst! Kan inte annat än att säga; fan vad jag önskar att man kunde spola tillbaka tiden ibland. Bara uppleva nån liten scen av sitt liv en gång till. Bara lite.
Har börjat planera lite smått om vi ska hitta på något helgen som kommer med brudarna, det vore ju ashärligt! Jag, Julia, Victoria och Frida.

Just nu ligger jag i sängen och packar upp Left4Dead. Har försökt tidigare och spelikonen försvinner när man packar upp, så vi får se hur det går den här gången.. Hoppas det går! Så sjukt kul spel! Men med min tur så lär det väl inte funka förstår jag... Skulle inte förvåna mig. Det skulle dock göra mig jävligt sur!
Söndag imorgon, blir endera en segardag, eller så umgås jag med Ida och Jennifer. Nu ska jag fortsätta packa upp L4D, sov gott alla! Puss och godnatt!

IT'S LIKE I'M WALKING ON BROKEN GLASS BETTER BELIVE I BLED




Över en handvänding så börjar det gå neråt igen. Så fort jag satte mig i bilen och insåg att jag skulle hem. Så fort jag klev innanför dörrarna. Jag orkar inte ha det såhär. Denna ständiga fruktan. Fuck it! 

Själv hemma, lyssnar på Jonas Brothers och nostalgi-ar. Saknar Julia, Victoria och Frida. Saknar alla våra galna tider, saknar våra småbråk, saknar fan ALLT med er tjejer! Ni är så himla underbara! Älskar er så mycket, ni är så jävla bra vänner, vi var så jävla tajta, det tycker jag verkligen inte vi bara ska kasta bort.. 





Blev så nostalgisk så jag bjöd över Julia på kaffe och skitssnack, så hon kommer om fem minuter ungefär. Kul!
Ha det bra alla, nu blev mitt humör 10 gånger bättre! Över en handvändning..

03:09

Jag är så jävla trött! Har spelat chicago, need for speed och kollat på Beerfest. Nu ska jag fan sova! Godnatt med er.

Till en vän som känner svek

Cause an empty room can be so loud. 
There's too many tears to drown them out
So hold on, hold on!

When you love someone and they break your heart
Don't give up on love, have faith, restart
Just hold on, hold on!

When it falls apart and you're feeling lost
All your hope is gone, don't forget to
Hold on, hold on!
Det finns så mycket mer än kärlek i livet. För att hitta den som är rätt för dig, så kommer många som är fel. Det här är en av tusen, vännen. Det finns så många kvar! Det här var inte din enda chans, och tydligt inte din bästa chans heller. Tänk på allt annat vackert du har! Familj, vänner, brädan och skidbacken som väntar i vinter! Ge för fan inte upp på grund av henne. Ingen anledning är vettig nog för att bara ge upp. Jag har själv varit på samma spår många gånger, men det blir inte bättre av att tycka synd om sig själv. Det enda vettiga alternativet är att prata igenom det med henne, elelr bara släppa det och gå vidare. Steg för steg, jag menar inte att du ska lyckas släppa det över natten, men börja släppa taget lite i taget. Våga släppa taget framför allt! Det är inte något fel på dig, inte alls. Det är heller inget fel på människorna runt om dig. Det känns riktigt jävla skit, det förstår jag. Som om alla går runt och vill göra livet surt för dig. Men om du släpper taget om sveket och släpper in alla som vill dig väl så kommer du gå genom det här så mycket lättare! Jag lovar dig att det kommer kännas så mycket bättre inom bara någon/några månader! Hang in there! Du vet att jag försöker hjälpa dig allt jag kan.

SKYPE MED ANDREAS

Sitter hos älsklingen, allt gick åt helvete tidigare idag så jag följde med honom hem och nu sitter jag i Isaks rum framför datorn medan grabbarna spelar poker och leker med nån iphone app :P Kan man inte spela poker så får man sitta vid datan! Har redan spelat ut tre av fyra banor på Left4Dead. Blir nog att fortsätta med det nu.. Jävla kul spel! Kanske uppdaterar nån gång senare ikväll. Tills dess, puss&kram&nyp i stjärten! ;*
Svarade i skype hos Isak när hans kusin Andreas ringde:
J - Hej Andreas! :D
A - Har du fått en pungspark eller, Isak?! :s

Är han inte charmig, så säg!? haha ;D

POLITIK? NEJ TACK

Sitter i en datasal på samhällskunskapen och ska försöka leta reda på nånting inom de olika partierna och jämföra. Blir illamående av att bara titta på allas hemsidor. Fysiskt illamående. Jag orkar verkligen inte göra det här, det känns så motigt. Och Jennifer är inte i skolan, och ikväll ska Isak på pokerkväll och jag kan inte spela poker - det betyder att hans grabbar kommer bli griniga om jag följer med.. Känns ju bra. Isak erbjuder sig att fråga om jag vill med, när han vet att de andra inte vill ha mig där. Känns helt underbart. Så jag vet inte vad jag ska göra idag. Vägrar vara hemma och sova en fredagkväl med pappa. Vill bara inte, orkar inte sitta hemma och deppa ihop..

Om man skulle ta och rycka upp sig lite och göra nåt vettigt kanske? Mja, jag kanske lär göra det.


godnatt & sov gott!

Älskling kom nyss på mc till mig, nu ska vi mysa ner oss i min
underbara säng och sova. Jag älskar dig! puss och godnatt alla!


NYDUSCHAD TJEJ & VARM, MJUK SÄNG


Toppat! Kan inte bli mycket bättre tror jag. Skola idag, nothing new. Drog hem, åt, åkte till döda fallen för att träffa Ida, Adam och mus. Blev där en liten stund, sen åkte vi hem igen, haha! klippte till Idas lugg, noppade hennes ögonbryn och tittade på halva Idol. Måste bara säga att vissa människor fattar ju inte när det är nog! Ge upp! Och just ja, Emelie ringde idag också, alltid lika trevligt att höra din stämma! :) Utom morgonen efter kräftskivan, hehe ;)
Nu ska Jennis ta och stoppa om sig själv och sussa. Är trött som ett svin. Godnatt sötnosar! Ringer du mig eller ska jag ringa dig imorn, Emelie?



Från i somras tror jag

TUSCH

Hej och allå, inte så bra på att uppdatera, men här kommer iaf en teckning i tusch, på phelicia. Ni får en halvfärdig bild och en som jag tycker mig vara färdig. Hope you enjoy!

Originalbilden hittar ni på hennes ursnygga blogg Phelicias .  Nu ska jag åka in till stan och träffa Ida. puss

WE'RE ON A TICKING BOMB

Så jäkla bra låt! Älskar den. Älskar Phantom Planet för tillfället.
Sovmorgon idag då, sov till nio ungefär, så skönt! Ska strax åka till skolan, får skjuts av min mor.
Rätt så skön dag idag, EOS sen bild i typ tre timmar<3 Underbart! Gör nog klart bilden jag håller på med då. Hoppas Phelicia blir nöjd ;) hhahah. puss och kram på er, nu måste vi åka :)

DAGENS LILLA POWERWALK

Jo, jag nämnde ju att jag fått hem skorna nu, och jag är jättenöjd! Var på en kort promenad igår (söndag) och tog en powerwalk på tre-fyra kilometer idag. Det härliga är att man verkligen känner hur musklerna arbetar när man rör sig! Det gör mig så himla motiverad till att fortsätta motionera när jag känner konkret att det faktiskt händer något, att det faktiskt blir ett resultat till slut. Vad kan jag säga? Jag älskar de här skorna, och jag kommer definitivt fortsätta träna nu, utan tvekan. Det är helt enkelt jätteroligt! Jag kan varmt rekommendera Reebok Easy Tone, jag köpte mina på Stadium i Borlänge, åk du med!


Igår myste jag och pojken lite på våran 11 månaders. Tänk, ett helt jävla år snart?! Tiden går fort när man har roligt, eller? Haha! Att det snart är oktober betyder inte bara ett år med pojken utan även att mamma fyller år, att mamma åker till Kina och att min Sara kommer hem! Stort hjärta!

Vi hade i alla fall jättetrevligt i helgen, jag, Isak och Emelie. Kollade på Candy, helt okej tidsfördriv där godingen Heath Ledger spelar mot Abbie Cornish i ett drama om kärleken mellan två människor och desperationen till kokain. Senare på kvällen kollade vi på Sharktales, behövde något att koppla av hjärnan till, haha! Kort efter vi slagit på filmen somnade jag och Emelie, så vi gjorde ett ryck och kom ur soffan för att lägga oss i sköna nybäddade sängar. Man somnar aldrig om lika skönt som i soffan! Damn, va sura vi var!

Idag var jag till skolan, hade foto och svenska sen slutade jag tjugo i tolv men stannade i sess (bildsalen) och målade på en grej som jag visar när den är klar. Dedikerad till phelicias och jag är jävligt nöjd hittills. Jag väntade alltså på att Isak skulle sluta, sen gick vi ner på UM. Easy peasy, pumpkin peasy, pumpkinpie motherfucker! När vi var klara där och nervositeten släppte tog vi en kort fika innan vi gick till bussarna. Nu ligger jag i sängen och känner hans doft från kuddarna.. Jag saknar dig redan. Godnatt, kram.

DE OKÄNDA

Har fått hem skorna, provat dem och blivit glatt överraskad! Mer om det senare.
Nu ska jag och mamma kolla på De okända! Ha en mysig kväll allihopa, här är några bilder jag lekte fram idag. Kram!

BADMYS-TIME

Har mysbadat med älskling och nu kom Emelie,men nu ska fundera på nån form av käk och hyra film. Vi hörs väl senare, puss och kram! Äntligen själva hemma btw!




MORGONBLOGG

07:34 är nu klockan denna hemska fredagmorgon, regnet öser ner och jag ska två kilometer till bussen. Men det är väl inte så farligt...? Tänker du nu. Jo! För mitt paraply ligger i skåpet i skolan. Och det blir värre! Bara för Tom ska åka på lördag istället för idag, så tänker pappa också göra det.. "Själv i helgen" betyder inte, ni får sova själva en natt med ni får väl högst några timmar för er själva!
Här kommer vändningen! På lördagen kommer bästa Ämälie, och sötaste Saga och sover här! Isak är såklart med hela tiden. Nu är klockan 07:38 så nu måste jag nog börja stänga ner och gå till bussen. I regnet.
puss!
En somrig bild får vara min tröst i det här regnvädret :(

LIKE ROSES, WE BLOSSOM THEN DIE...



Jag känner att jag har de mest irriterande humörsvängningarna jag haft på länge.. Igår var jag up 'n' go, nu är jag bara down 'n' low, haha. Känner mig tjock också. En helt vanlig skitdag, helt enkelt. Har lyssnat på Bring me the Horizon hela dagen i stort sett. När jag kom hem från skolan kollade jag på "skräck"film medan jag åt. Silent Hill, inte läskig alls. Okej, lite, om man inte sett den förut, men det här var typ femte gången, minst, jag såg den. Nu tror jag nästan jag ska ta en kort joggingrunda, hem och duscha sen sova. Känns som det behövs.
Puss och kram!


INNAN ÅRET GLIDIT MIG UR HÄNDERNA



Har kommit fram till att för att nå dit jag vill måste jag ha målsättningar och tidsgränser, annars blir det inte gjort. Det är så mycket jag redan borde gjort men bara skjutit längre och längre upp, så det aldrig blivit av. Nu blir det nya tag, och en målmedveten Jenn!
  • Ta tag i min träning, så fort jag fått hem EasyTone-skorna!
    Både för förbränning och kondition, för att mitt psyke mår bättre när jag rör på mig.
    Hela jag mår bättre av det, och dessutom har jag något att sysselsätta mig med.
    Det finns ingen härligare känsla än när man just kommit hem från en frisk springtur.

  • Jobba/spara ihop pengar till eget startkit. Vill verkligen komma igång med tatuerandet, och jag har kollat olika sidor med många bra saker. Har skissat rätt mycket tattoomotiv, kanske slänger upp någon här senare. Har kontaktat en kille som hjälper mig framåt sakta med säkert med vad jag behöver och inte, och vad som är värt att kosta på, och jag kan säga att det blir några tusenlappar.. 

  • Orka hålla bättre ordning! På mitt rum, i huset, i skolan och skåpet i skolan. Så irriterad på att komma hem till ett kaosdrabbat rum bara för att jag inte orkar städa, komma till skolan och inte veta vilka böcker som är vart och vilka jag har hemma och inte. 

  • Trassla ut mitt psyke! Jag mår inte bra, kommer nog aldrig göra det om jag inte tar tag i det NU! Självförtroende och självkänsla är var det handlar om. Måste börja värdera mig som det jag faktiskt är; En helt okej tjej! Jag är okej! Jag duger, jag kan, om jag anstränger mig. Jag klarar det mesta, om jag bara försöker! Nästa vecka tar jag kontakt med um-skrynklare igen. Och tack till Emelie som lånat ut boken DU ÄGER! av Mia Törnblom.
I helgen blir antagligen jag och älskade själva hemma, kattvakt, medan mamma, pappa och Tom är hos mormor och jobbar på gården. Det blir myyyys och tjockande hela hela helgen, hoppas på en trevlig visit från Ämälie någon dag/kväll också, awesome!
Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka bli av med min sprängande huvudvärk. Melissa Horn är mitt morfin den här kvällen. Jag saknar min pojk, så det blir en tidig kväll. Ju snabbare jag somnar desto snabbare får jag träffa honom.
Godnatt alla fina värdefulla, ta gärna åt er av det jag skrivit till mig själv, för ni ÄR okej! Allihop!


Hösten är vacker, deprimerande, men ändå så vacker.
Jag älskar dig, mitt hjärta!

DAGENS

OUTFIT
MAKEUP

SHORT WORKOUT

Fysisk träning ger bättre psykisk hälsa.
Tog en joggingrunda/powerwalk på ungefär 4 km, för nån timme sen, flåsade som en idiot, men det ska bättras! Det är så synd att jag är en sån latmask emellanåt, för det är ju verkligen riktigt skönt att röra på sig och få frisk luft. Kommer definitivt försöka hålla takten uppe, en gång i veckan minst! Jag och Emelie har bestämt sedan tidigare att vi ska ut och gå på onsdagar med hennes vovve Saga, och så ska jag köpa EasyTone och då kommer jag verkligen bli motiverad känner jag. Har även hört med Julia om hon hade lust att gå nån gång i veckan med mig när skorna har landat på mina fötter, och hon tyckte det lät som en jättekul idé.
Peppad, och mycket lättare i sinnet. Dessa jävla humörsvängningar säger jag bara!

I'd rather feel hurt, than to feel nothing at all.




Tredje inlägget sen jag kom hem, jag vet, jävla skit.
Vill ni inte läsa så gör inte det, tack! Jag tänkte bara meddela att det är neråt igen nu...
Drar ut och springer, hejs!
Hey dad look at me
Think back and talk to me
Did I grow up according to plan?



älskade mamma!

Min mamma, ibland världens bästa mamma, gjorde just min dag litelite bättre!<3
Hon frågade om Easy-Tone från Reebok fanns att beställa på nätet. Ja, vadårå, svarade jag.. Ja men då beställer vi såna åt dig, så kan jag betala ena halvan, blir det bra

BRA?! alldeles jävla underbart! Äntligen kommer jag kunna röra på mig, och känna att jag faktiskt får träning!
500:- fattigare men så himla värt det! Puss på min mamma!




Humörsvängningar..........!

'cause today that was yesterday..





Idag är inte nån bra dag känner jag. Helst skulle jag sjunka genom golvet och försvinna för en stund.
Har hållit emot gråten ända sedan jag kom hem från skolan, vilket också kändes som världens jävla motgång. Mådde dåligt från början och sen fick jag skriva om en svenskagrej flera gånger. Sedan slutade vi 11.40 som vanligt på måndagar, vilket visserligen är jävligt skönt! Ringer mamma och ska höra om hon kan hämta mig men nej, då håller hon på med maten och kan inte gå ifrån. Pappa då? Nej, han skulle hem på lunchen och hade precis kommit hem. Fan! Bussen gick inte förrän 13.10 så jag tog bussen till krylbo istället och gick därifrån. Ingen härlig start på dagen, när man bär en tung jävla skitväska.. Idag är jag grinig, och det tänker jag fortsätta med, för jag har varit uppåt sjukt länge, längre än jag brukar få vara glad, så idag känner jag för att ha en surdag.



MASKERADLÖRDAG

Idag har äntligen våran efterlängtade lördag kommit!
Det är nästan så jag har gått och räknat dagarna, hah. Igår var jag ner på stan och köpte det allra viktigaste till min outfit, och jag älskar den! By the way, dissade Queen Of Hearts! Är så sjukt peppad för ikväll att jag redan har satt igång partyspellistan! -Rihanna, David Guetta, Gaga, The Hives och annat mumsigt, som får kroppen att rycka med i rytmarna! Häärligt!

Om ett tag ska jag äta,även fast det är en "tjock-dag" idag, äta bör man annars dör man... Efter jag ätit åker jag till Jennifer och dricker latte och fixar mig tillsammans med henne. Jag är så sjukt glad idag! Om man bortser från tjockheten... Tur för mig att jag har kläder som trycker in bullmagen idag ;D
Hoppas ni andra får en lika rolig lördag som jag har planerat på! Shut up and drive.. ;>

KAFFELATTE-MYS



Sitter hos Jennifer och har druckit latte och myst, ska snart tillbaka till skolan.
Nu ska vi äta. Puss! <3

GODNATT

Det sägs att kärlek lovart stort men håller tunt
Du kan kalla det förnuft men aldrig sunt
Det är sagt av nån stackare som aldrig ramlat runt
Med dig, med dig, med dig

Jag har vandrat som en vilsen stenstaty
Jag har vart på rymmen utan någonstans att fly
Det här är slutet på resan och början på en ny
Med dig, med dig, med dig

trött och grinig. over and out.

QUEEN OF HEARTS

Maskerad på lördag hos Milla och Jeppa! Funderar på Queen of Hearts. Inte säker än, men det lutar år det hållet. Det visar sig! Det blev lite fel blå till ögonskuggan och prick på fel ställe, men det var himla roligt att leka med sminket! I söndags var jag, mamma och pappa i Borlänge och gjorde av med lite pengar. Drog med mig ett par höga klackar och en röd leopardtröja hem, den på bilden ovan!

När vi var i kupolen så sprang jag in på Stadium och kikade på Easy tone från Reebok, och det var på vippen att jag köpte dem, men jag tänkte suga på karamellen ett tag.. Nu har jag dock hört med en tjej som köpt sådana och provat dem. Hon tyckte de var kanon, så nu är jag rejält frestad att åka in till Borlänge och sätta sprätt på ännu mer pengar! Vi får se hur det blir, men jag vill, vill, vill! Så peppad att bränna fett och bygga muskler!

Nu ska jag ut och jogga en sväng tror jag, hah blev så sugen nu! Vi hörs och ses. puss!

STOREBROR, ÄNGLA & ISAK



Dom bästa jag vet! Jag önskar vi hann spendera lite mer tid ihop du och jag. Tror det skulle kännas bra. Jag saknar dig hela tiden, och jag kan ju inte säga att vi träffas speciellt ofta. De gånger vi träffas räknas inte som umgås. Men det vore kul om du ville hitta på något nån dag. Du kanske inte läser det här, vad vet jag, men om du gör det så kommer du förstå att det är dig jag menar :) jag älskar dig, och kommer alltid se upp till dig, vad du än gör. Jag saknar dig, och tack för att du alltid ställer upp så gott du kan för mig! Du är viktig. (L)



Godnatt alla, Puss & kram!

VI LJUGER INTE, VI BARA GLÖMMER SANNINGEN

Now I know we said things, did things, that we didn't mean
And we fall back into the same patterns, same routine
But your temper's just as bad as mine is, you're the same as me
But when it comes to love, you're just as blinded.


I NEED YOU LIKE A HEART NEEDS A BEAT



Jag kan fortfarande knappt fatta hur mycket du lär älska mig, men det måste vara mycket för att vilja vara med mig! Jag älskar dig och du älskar mig, kan det bli bättre? Du är den finaste jag vet, både på insidan och utsidan. Tack för att du är du!
Ett stort tack till mina vänner, som ställer upp. Speciellt Jennifer och Emelie! Guldstjärnor till er, ni är underbara!
Det känns så himla skönt att veta att det finns de jag kan ringa när det skiter sig. Det finns människor som ringer och faktiskt vill veta hur jag mår, och inte bara är nyfiken på vad som hänt. Ni betyder så mycket för mig. Tack!


Idag var jag och Jennifer och fotade i Carlbergsparken, så det kommer nog en eller två bilder framöver. Sen gick vi till Klackbar i Plushuset och lämnade in mina nya skor för att få nya klackar. Efter det blev det en snabb fika i PlusCafé. Mamma hämtade oss vid halv tre, då vi åkte och bokade två körlektioner till mig! Spännande!
Nu strax ska jag träffa Emelie och snacka lite skit :) Känner mig verkligen som en lodis idag. Har tagit på mig mammas stickade tröja, tagit bort sminket och har håret i en slarvig knut på huvudet. Så skönt eller?!
Vi får se om det blir något mer inlägg ikväll, annars får ni nöja er med lite bilder på Änglatjejen <3




Älskar dig, lilla hjärtat! :)
Nu är Emeliehär vilken sekund som helst så nu ska jag fixa det sista
och sen går vi en sväng med Saga (hennes hund) till pizzan i Karlbo! Pusshej!

så oerhört tacksam!

Jag älskar dig till evigheten.


IF IT MEANS A LOT TO YOU....

Jag vet ingenting längre.. Jag orkar inte lägga ner nån energi även fast jag verkligen vill!
Det känns som det bara går nerför, och jag skakar av rädsla när jag tänker på det.
Klumpen i halsen växer sig allt större och jag kan fan inte tänka klart. Jag är arg och ledsen för att det alltid blir såhär, och för att jag inte kan ändra mig även fast jag försöker. Jag vill inget hellre men det går bara inte!
Jag skulle klara mig om det gick åt helvete, men det skulle ta väldigt, väldigt lång tid innan jag blev mig själv igen. Jag vet vad jag vill och det är inte att ge upp, men orkar jag verkligen kämpa med att försöka ändra mig, något som verkar som en omöjlighet? Fan, fan, fan! Skjut mig, tack?


Jag är så jävla rädd.

BABYSITTER!

Kom hem från Isak idag, kul kväll igår! Tack alla!
Medan Isak och grabbarna spenderar sin kväll på Granny goes Street så ställer jag upp som barnvakt! Längesedan jag träffade Änglapängla nu.. Min lilla prinsessa :) <3

Här kommer Dagens!



Pappas skjorta, svart linne och armband från Lindex




Cheap Monday-jeans (hemskt ledsen för röran med sladdar!)



Jag är ledsen att det jämt blir såhär.. Jag försöker men det blir alltid likadant. Jag blir inte arg, jag blir ledsen och avundsjuk.. Förlåt att jag inte kan vara annorlunda.

SAMHÄLLSKUNSKAP

Sitter i skolan och ska leta information om olika partier och jämföra dem.
Askul! Inte. Anyhow, haft fotolektion idag. Fått nya uppgifter, kanske slänger upp nån bild.
P u s s & k r a m <3

BLOGGFIX!

ÄNTLIGEN (!!) har jag fått till det som det ska!
Är det en ljusblommig bakgrund, och arkiv och kategorier som syns, så är det rätt! Skulle bara meddela det, och ni får gärna meddela om det ser ut som det ska? :)

Nu ska jag dricka O'boy och lägga mig och läsa Pojken som inte fanns.
Godnatt, puss&kram!

I JUST CAN'T GET ENOUGH!

Jag kan bara inte sluta! Kan inte sluta frestas av alla småköp! haha.
Var bara tvungen att köpa dessa urgulliga örhängen och fina armband.
Har till mitt försvar letat efter nitarmband ett tag nu ;) och örhängen kan man inte få för många av :)
Var in på bokia och köpte en kalender också. Mycket välbehövligt!







Igår var en fullständig katastrof... De som vet om det, vet om det, resten behöver inget veta. Isak kom till undsättning runt 22.00 någon gång och sov här.. Tack!
Jag hatar att jag inte är så stark som jag tror när det gäller dig!

I morgon åker jag hem till Isak och på kvällen drar vi ut med grabbarna. Ser fram emot det! Lägger upp en bild på vad jag tänkte ha på mig i morgon i skolan, eftersom jag inte kommer hinna det då. Kommer hem på lördag eftermiddag, men då ska jag direkt iväg och vara barnvakt, så tror inte det blir något mer inlägg förrän söndag eller måndag. Ha en riktigt trevlig helg, för det tänker jag ha! :) puss&kram!




HEY SWEETY, I NEED YOU HERE TONIGHT



BAI BAI LÄGENHET! I'll be missing you </3

Åker hem till mamma och pappa idag. Isak sov hos mig i lägenheten inatt. Det var jättemysigt.
Jag saknar honom redan.. Lyssnar på A Day To Remember - If It Means A Lot To You
Kommer kännas jättekonstigt att ha folk runt mig när jag ska sova ikväll.. Tror jag kommer sakna alla konstiga ljud om kvällarna.. I alla fall, tack Tom! <3 så skönt att komma hemifrån!
Ska plocka ihop lite saker nu, sen diska och sen hämtar pappa mig.
Vill till Isak.. Det blir Husby på fredag i alla fall! kul, kul!


pusshej sålänge!

RSS 2.0