Vila i frid nu ♥

Det är så obehagligt när det kommer nära. Vet inte vad jag ska säga. Får ont i magen när det händer så unga människor.. Tänker på alla som funnits runt om, stora kramar till er! Vila i frid Isa.

vem vet hur länge vi har varandra?

http://avestatidning.com/nyheter/1.1296935-en-18-arig-kvinna-omkom-under-lastbilslapet

Detta skrämmer mig något otroligt. En sekund fel, och du är död. Jag ser risker i allt jag gör, för att jag är så medveten om att sådana här saker inte bara händer alla andra, det kan hända såväl mig som dig. Idag sänder jag några varma tankar till den här tjejens familj. Det är bara hemskt att sånt här inträffar. Arton år, lika gammal som jag och jag har hela livet framför mig. Vid arton börjar livet. Hennes liv slutade vid arton.

Ta aldrig någon eller något för givet, det här kan vara din sista dag..

dom kommer peka för alla har hört det

Tänkte bara säga att jag inte gått under än och att jag lever på musik och hoppet om bättre tider. Körkortsplanerna går framåt, hoppas på att ha det avklarat inom två månader max. Håret är rött, sidecut'en är kvar och räls i överkäken. Så ligger det till i min vardag. Nu ska jag lägga mig och sova, körskola i morgon igen. 

Jag orkar inte hata mig själv längre. Alla gör misstag, jag är ledsen, men jag måste fortsätta med mitt liv hur ont det än gör.

I'm falling apart, I'm falling apart


another wasted breath

Now it's over, it's over, it can't be over
I wish that I could take it back
But it's over

I lose myself in all these fights
I lose my sense of wrong and right
I cry, I cry
It's shaking from the pain that's in my head
I just wanna crawl into my bed
And throw away the life I led
But I won't let it die, but I won't let it die

Hur kan man leva med sig själv när hatet bara växer dag för dag?

man måste dö några gånger innan man kan leva
Jag vakna upp och höll om en dunk gin, men i drömmen jag just drömt höll jag om dig. Och jag såg min ungdom trampa gasen i botten och sen köra rakt in i en bergvägg.

Man måste dö några gånger innan man kan leva

RSS 2.0