my dear loveDet här är den finaste killen jag vet. Jag älskar dig så tokigt mycket!

in times of trouble

Jag är så arg på dig. Kan jag inte få vara det tills det går över? Jag vill inte prata igenom det, jag vill inte höra mer att jag gör fel, jag vill bara skrika och vara arg och sårad ett tag. Vill inte veta av dig på ett bra tag, och det är säkert omoget av mig, men jag kunde inte bry mig mindre om det. Jag vill bara få tid att lugna ner mig för mig själv, för jag är så arg.

DRIVERS LICENSE

ÄNTLIGEN har jag klarat körkortet! Är så glad, och stolt över mig själv! Nu har jag snart varit vaken i sexton timmar, så jag tänkte lägga mig och sova nu. Mina nya älsklingar från Make Up Store kommer strax upp på bloggen, samt sminkningen därifrån.

Puss på er alla, från en riktigt lycklig tjej!

Kreativ update från fröken sjukling.

Högst upp är en beställning. Blyerts på A3 papper, inramad och klar.
Bilden under är en slarvig skiss från idag. Hemläxa i ämnet Teckning, där vi skulle teckna en kram med fri tolkning.
Bilden allra längst ner är Lucces tatuering som jag skuggade klart i början av sommaren, har gjort konturerna på tatueringen på andra sidan benet, men ska skugga den också nu till hösten. Är själv väldigt nöjd! Dela gärna med er av era åsikter! Vill ha konstruktiv kritik, så bring it on!

hit 'em right between the eyes

Som de flesta hört så kuggade jag uppkörningen, vilket känns riktigt surt. Men jag tänker släppa det nu och bara gå all in på nästa uppkörning (vilken jag inte tänker tala om när den är) och hoppas på det bästa! Just nu är det Offspring och A Day To Remember i högtalarna och en öl i handen. Allt detta i min vackra ensamhet. Har inte så mycket mer att säga nu, så run like a motherfucker and dont stop 'til the sun goes up, så hörs vi! Puss♥

kunskapsprov GODKÄND!

Någon gång i livet kommer man till den punkt då man funderar, vart tog tiden vägen? Det här som en sådan punkt. Tidigare i eftermiddags klarade jag godkänt på teoriprovet, och har uppkörning om sex dagar. Jag har snart körkort, peppar peppar, ta i trä! Känns ju helt sjukt, att lilla jag skulle få köra bil, helt själv? Lova att ni håller alla tummar ni har för mig på onsdag, jag behöver det mor mina nerver. 

Nu är jag hemma hos Milla och slötittar på Americas Funniest Homevideos. Puss&kram!

RSS 2.0