Det ekar över hela staden

Lyssnar återigen på Veronica Maggio, och väntar på att duschen ska bli ledig. Varit iväg på en 40 minuters joggingtur, det är så fint väder idag, bäst att ta vara på det lilla solsken vi får! Har inte riktigt tid att skriva nu, men ikväll bär det av till Milla på midsommarfest, hoppas alla får en riktigt trevlig midsommarhelg. Puss på er fina människor♥Här har ni en ytterst vacker Paint-målning som Milla och Jeppa tvinngade mig att lägga ut tidigare men det har inte blivit av, så här kommer den gott folk. Avundas mina talanger nu!

jag är Lucy in the Sky, jag är högt över molnenJag tror jag måste gifta mig med Veronica Maggio!
Nu är rummet städat och beställningen blev påbörjad igår kväll, efter en trevlig visit av Milla och hennes pojkvän. Kaffe och lite planering av midsommar. Nu har mormor och mamma kommit hem så nu ska jag ta hand om min söta lilla mormor♥ Puss och kram på er!

YOUTH KNOWS NO PAINIdag är det inte mindre än EN vecka till Peace&Love, TVÅ veckor till kära kusins artonårsdag och TRE ynka veckor till min egen artonårsdag. Jag kan säga att jag längtar som en tok! Sitter för tillfället och planerar resa, packning samt kostnader för P&L. Det svider lite i plånboken, men jag har en beställning som ligger och vilar, om jag gör den har jag ungefär femhundra kronor till. Vilka kommer gå helt och hållet till mat. 

Jag hoppas vi ses på P&L, för jag har så många nya vänskaper att knyta, så mycket kärlek att ge och så många skratt att dela! ♥

what if I wanted to fight?Precis lekt lite med en av nya maskinerna, så himla svårt att skugga på fakeskinnet.. Nålarna fastnar typ i gummit. Annars går det bra tycker jag. Känns bra. Storebror är sugen på att börja leka också, så vi ska dela på maskinerna och allt :) Nu ska jag fortsätta lyssna på stenhård musik, vara cool och laga mat! Haha, puss på er!

grattis till världens bästa storebror!


tattoo's and rock'n'roll

Nu blir det åka av, var till Borlänge i eftermiddags med bror min och köpte nya maskiner och ny powerstation, får dock inte avslöja vart. En Liner och en Shader, och lite grejer till. Ska lägga ut det första kitet på Blocket tänkte jag, så man får in lite pengar därifrån. Så glad att ha riktiga grejer. 
På lördag förmiddag blir det att gadda Lucce, fortsätta på Transformersgubben lite. 
Eventuellt att jag ska åka till Danne och hjälpa till med lite catering på fredag, men det blir tight med tid att ta sig hem till lördag morgon. Aja, vi får se:) Nu ska jag byta från pyjamas till kläder igen, för att rädda Ida och Sofie från tråkigheten! Haha. Förlåt för bloggtorkan, jag jobbar på det! 

Puss och kram!

den blomstertid nu kommer

Hade avlutning idag, jättehärlig spelning från estet. Nu är det tre månader till nästa skoldag. Några veckor kvar till Peace and Love, efter det är det två veckor till artonårsdagen och jag har även anmält mig till en intensivkurs i Borlänge för körkortet. Den här sommaren ska jag göra allt för mig och mina vänner, jag behöver detta. Jag tänker inte bara sitta och hoppas att det blir "den bästa sommaren nånsin". Jag ska göra den här sommaren till den bästa sommaren någonsin, men lite hjälp av vänner och familj!

Ha nu en underbar sommar, ni vackra där ute i världen! Stora kramar och fjärilspussar från lilla mig ♥

dina ögon kan krossa min värld

Jag blir så frustrerad över att det fortfarande gör ont. Det maler i mig. Jag vill inte vara en "vän, i en låda, i byrån". Du kan inte ta fram mig när det passar. En vänskap är ömsesidig. Låt det vara eller respektera mig som individ, för jag har känslor precis som du.


RSS 2.0