JOSYA's

Kommit halvvägs än så länge, ledsen Josefine att det tagit sådan tid, men skolan har haft övertaget. Men nu är det lov och jag ska försöka göra klart den! Hoppas det ser okej ut hittills, men jag är INTE KLAR. Puss♥




Jag använder mig av ett block med A4 hårt papper, blyertslåda från 4H till 6B, sudd, stompfer #4 och 1605.

OH, HOW I WONDER...



What would life be like, if...?
Who would I be now, if...?
How would I feel now, if...?
Would you have been happy, if...?
Would I still live, if..?

Alla våra små val, har stor påverkan på våra liv. Även om du gör ett dumt val någon gång, så gömmer just det valet både bra och dåliga upplevelser. Du skapar ditt liv, på ett eller annat sätt. Du kan bli allt du önskar, om du bara vill!
Stora godnattpussar från lilla mig!

FUN WITH PHEBS!



Bilder från helgen med Phebs, vi åt en varsin HEL pizza (omg), kollade på film, pruttade (!) och skrattade! :D
Måste göras om fler gånger! Du är grym tjejen! 
Nu ska jag till Tom, pusss!♥

GODNATT! eller god morgon?

Klockan är drygt fyra på morgonen och jag och bästa Phelicia har crashat i sängarna efter en helkul dag!
Vi har sett Änglagård, The Dark Knight och The weddingcrashers! Uppdaterar med bilder och så imorgon ... eller ja, senare idag.. haha! 
Puss och godnatt!

-"ärtprutt"  -"bakskit"

LET THE RYTHM FILL YOUR BODY

Var på afrodans idag, med Alicia, jäklar vad kul det var! Blodet pumpade och svetten rann, det märks att man är otränad kan jag säga. Både kul och bra träning. Jag älskar när man kommer in i rytmen och bara slängs med!
Billigt pris och bra tider, så det lär bli fler gånger. Om någon är sugen på att följa med så är det bara att höra av sig! Fyrtio svenska riksdaler för drop-in.



Nu ska jag gå och göra lite matsäck till Stockholmsresan med ES09 i morgon. Ska gå på konsthall och Djungelboken-musikal. Ska bli jättekul! Just ja, jag måste städa lite också, för finaste Phelicia ska sova hos mig på fredag. Mysigt sätt att inviga sportlovet! Puss och kram på er alla♥

DAG NIO

En bild på mig och min bästa vän.

Vi bråkar mycket, men sånt tar sig vänner igenom. Hade vi inte gjort det hade vi ju inte fortfarande varit vänner, right? Love you darl'♥    Jen&Jen




TODAY I LOOK LIKE THIS!

Girls just wanna have fun, Cyndi Lauper♥


KRYPA NER I ETT VARMT BAD...

...JA, TACK!
Är så himla frusen, känns som minusgraderna låst in sig i min kropp! Håller på att tappa upp vatten nu, och det känns som det går så mycket långsammare än det gör, bara för jag fryser så hemskt. Ta med sig hörlurarna och en bok och krypa ner i badet? Otroligt lockande tanke! 
Har haft en mycket trevlig helg förresten, tack alla inblandade för det. ♥


DAG ÅTTA

En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

-BITA PÅ NAGLARNA! 
Jag kan aldrig ha fina naglar, långa naglar, smyckade eller målade naglar. Jag biter ändå bara av dem. Så långt in att det gör ont i fingertopparna. Jag har provat att tejpa fingrarna, måla naglarna och haft på Stop'N Grow och ingenting fungerar! Kunde jag trolla så skulle jag trolla bort min otroligt fula ovana!
Allt började när jag växte upp och min storebror var min gud. Han hade alltid så snygga gitarrfingrar och han bet ju på naglarna, så då gjorde jag det med. Förstår inte nu, hur jag kunde vilja börja med något sådant. Det är mitt största beroende, samt det mest omöjliga att lägga av med! 

Nu ska jag dricka eftermiddagskaffe med min älskade mamma♥
By the way, lärde mig Fall for you med Seconhand Serenade på piano idag!

DAG SJU

Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Resa tror jag. Uppfylla en stor dröm, att åka till USA och jobba på en studio. Fylla på min upplevelse-ryggsäck.
Blev det några pengar över skulle jag nog försöka fixa mig ett eget ställe. Lägenhet eller så. Inreda lite Jenn-style så det blir trivsamt! 
Om det fortfarande är pengar kvar skulle jag nog fylla på förrådet med färger, nålar och grepp.


Idag ska jag bara söndagsmysa! Ha mysiga kläder, mysigt hår, mysig säng, mysig film, mysigt tilltugg samt förhoppningsvis mysig pojkvän!♥
Kanske skulle bada? Doftljus, hårinpackning + Go ask Alice = True? Kanske! Om jag orkar ta mig ur sängen ;>
Ska även skissa lite på Josya's porträtt. Puss!♥

I DONT WANNA BE TOLD TO GROW UP



Nostalgisk-fucktheworld-musik♥  Good Charlotte, Simple Plan, MxPx med flera ♥

Ska ut och äta med Far och storebror lite senare idag, sen kanske jag hoppar av vid kusinvitamin och umgås lite, massor med pussar, idag är jag på skitbra humör!♥

GRATTIS PAPPA!

Idag är det den sjuttonde februari, vilket betyder att min far fyller år! Ett stort grattis till honom och en stor längtan till tårta! ;) Haha! Grattis far, i love u!♥


Pappa i mitten med röd tisha, till vänster jag, sen Isak. Kortet är från Greklandresan 2010.

TATTOO PÅ NYA SKINNET!




Är riktigt, riktigt onöjd! Första försöket på skinnet och på fri hand dessutom, crappy.
Pojkvännen fick också prova på, fast i måndags, då skinnet inte kommit ännu, så det blev på en apelsin.
Hans gubbe ser ut att dansa, så jag gjorde lite musik bredvid honom och döpte honom till Ivar-Egon efter en lång kompromiss. Haha! 



De två sista bilderna har jag gjort. Tänkte att eftersom det ändå var allahjärtansdag när vi gjorde dessa, så kunde jag göra något gulligt, så det blev pojkvännens namn och ett hjärta, romantiskt? Inte så jättemycket kanske, men något litet i alla fall ;)
Nu ska jag ta och krypa till kojs! Godnatt på er, och sov gott! Jag tänker då sova som en gris i alla fall. ;)

DORKY GIRL_93

Hej hopp! Var till tandis i morse och fick reda på att jag ska få räls. Kul va? Inte riktigt. Gudars skymning så jag kommer se ut. Jag kommer inte kunna äta, jag som älskar mat! Kommer inte kunna skratta heller. Tänkte bara berätta det. Förresten så har skinnet kommit, så jag tatuerade lite igår kväll, bilder kommer! Nu ska jag nog kila iväg och äta. Pusshej!♥


TE & DIRTY DANCING

Detta fick stå för kvällens mysfaktor. Hallonte, chokladhjärtan från mamma och filmen Dirty Dancing.



VALENTINE'S DAY!

Glad alla hjärtans dag allihopa! Den firas med mitt hjärta, Remember Me och massor av godis! 
Nu ska jag och bebis tatuera lite, sen kolla på filmen och mysa, ha det så trevligt ikväll, för det ska jag :*
PUSS!♥



BROTHER & SISTER TIME

Tatuerade lite med Tom ikväll, jätteroligt! Han tatuerade också. Provade både skugga och linjer och olika former. Helkul! Kul att umgås lite som bror och syster också, du betyder jättemycket för mig Tom♥



Lekte lite på frihand. Var tvungen att göra nåt gulligt för mor satt vid bordet och grät för att vi förstör våra fina kroppar. Lilla mamma♥



Tom gjorde droppen och stjärnan, de andra har jag själv gjort. Himla kul!
Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga lite svenska innan jag ska sova. Hoppas ni haft en underbar helg för det har jag! Skriver om den en annan gång, puss&kram!♥

DAG SEX

Typ av killar/tjejer jag faller för.

Det är så himla svårt att säga eftersom jag faller för någons personligen, utseendet är ju bara det som lockar.
På utseendet lär jag väl säga tatuerade killar, långa killar, skatekillar och rockkillar/gitarrkillar. En kille som är halvsnygg blir genast så mycket snyggare och han spelar gitarr och sjunger nån mesig tjejtjusarlåt, eller åker förbi med skateboard. Haha, lite löjligt, men så fungerar min hjärna! 
Tjejer vill ja gärna ha skate/rockbrudar, gärna långt fränt hår, gärna tatuerad och piercad. Någon man kan ha kul och vara crazy med.
Till personligheten vill man ju gärna säga snäll, omtänksam, rolig, charmig, men jag skulle nog vilja lägga till svårfångad också. Det man inte kan få, vill man ha, right? Jag personligen tycker att det är mäkta sexigt att spela svårfångad!


Matt Tuck, Avril Lavigne, Audrey Kitching, Unknown, Audrey Kitching 
alla bilder är tagna från google.se

GODNATTPUSSAR från mig och lasse




min bild till fotouppgiften: Bild+text.

DAG FEM

Något jag vill ha mer än något annat just nu.

Sommar, sol och brunbrända kroppar! Jag vill ha sena sommarkvällar,
skratt och sånger. Nattdopp, kyssar och hemligheter i mörkret.

Jag vill ha sommar mer än något annat just nu!♥
©Jennifer L

LIFE AIN'T COMING BACK FOR YOU


YOU'RE ON MY HEART JUST LIKE A TATTOO



GLAD_CHEY_93! KITET HAR KOMMIT!
I'M AS HAPPY AS I CAN BE!
Dock blev det beställningsfel, beställde två kit, ett till mig ett till Jennifer men de skickade bara med en färg på två kit. Dessutom är skinnen restade, men på g! Ååh, jag är så glad! Testade lite idag, skakig men lycklig! Stavfelet är meningen, haha ;)
HAHAHA, så söt! hihi, det ska stå Awesum, så det så!

DAG FYRA

Mina mål/drömmar/önskningar.

Mina mål.
För det första (klassiskt) bli en bättre människa! Våga tro på mig själv och stå upp för mig själv. Gå ut gymnasiet och känna att jag kan vara nöjd med mina betyg. Behöver inte betyda mvg i allt, men minst godkänd i samtliga ämnen. Kunna jobba med något jag tycker om. Helst tatueringar eller piercings, men huvudsaken är att jag ska trivas med mitt jobb och min tillvaro. Äta sundare, motionera och hålla reda på kropp och vikt.
Mina drömmar.
Den stora drömmen sedan tre-fyra år tillbaka är att bli en framgångsrik tatuerare och få jobba med det någon gång i framtiden. Drömmer också om en helt egeninredd lägenhet, som är bara bara min! (Fånig dröm kanske, men för mig är det viktigt att ha någonting som är mitt, där jag kan vara jag.) 




Mina önskningar.
Jag önskar att alla på något sätt kunde få ha det bra. Naturligtvis önskar jag fred och välstånd till hela världen! Att alla (inklusive mig) kunde tänka lite mer på miljön och vår framtid. Det är verkligen en jätteviktig punkt! Fick jag önska något för en vän skulle jag önska att hon kunde se hur vacker hon är, och sluta hacka på sig själv. Fick jag önska något för mig själv så skulle jag nog önska mig lycka i livet.



Något stod på bänken idag när jag kom hem från skolan, vad kan det ha varit;)? Det talar jag om senare!

Håll i mig och släpp aldrig taget

Jag har haft så himla ont i magen hela natten och hela dagen, så nu ska jag försöka slappna av i ett varmt bad, med lite doftljus och en ansiktsmask. Hoppas det hjälper lite, behöver ju verkligen sömnen dehär skoldagarna. Vägrar vara risig till helgen och Vilmas artonårspartaj! 
Ha en fortsatt trevlig tisdagkväll allihopa! Kvällens The Mentalist blir ju "tyvärr" utbytt mot bad så jag kanske får se nån repris senare. Är det någon mer som kollar på The Mentalist?

Massor med pussar från lilla mig!♥

DAG TRE

Min favoritårstid och varför.

Sommaren är favoriten, men även våren har sin charm! Då vet man liksom att sommaren är på väg med språng. Då får man ta fram vårjackan och de fina skorna. Strumpbyxor eller kanske bara knästrumpor. Man slipper helt enkelt bylsa på sig massor med tjocka varma kläder. Tycker liksom att en tjock dunjacka kan förstöra en hel outfit.
Man kan börja vara ute på kvällarna utan att frysa ihjäl och inte se något. Det blir ljusare och varmare, och vem blir inte glad av det? Jag älskar perioden mellan vår och sommar, älskar vårkänslor, när det spritter i kropp och själ!♥



Något som hör sommaren till är väl blåslagna ben! Haha

MER TILL MIN PORTFOLIO

Tyra, gjord i torrpastell på tillhörande papper.
Fjärilsflicka, gjord med akvarellpennor på tunt A4papper.




Jennifer Ljungkvist©

DAG TVÅ

En person jag vill träffa just nu.


Min pojkvän Isak. Vi har varit ett par sedan oktober 09. Vi har våra bra och dåliga stunder, men jag trivs med honom. Vi passar kanske inte perfekt men jag känner att det är rätt i alla fall! Jag har mycket att jobba på med mitt sätt mot honom, dock tror jag att han kanske står ut med mig ett tag till! :') Det här är alltså den person som jag, efter bror min, älskar mest! Han är alla dåliga dagars räddning. Tack för att du är du, hjärtat! Love u

DAG ETT

Bild på mig själv och tio sanningar om mig!


  • Jag har väldigt bred musiksmak, allt från Winnerbäck och Håkan till Promoe och Cypress Hill till Soilwork och parkway drive.
  • Jag är rädd för döden och allt som har med den att göra.
  • Jag ogillar att vara ensam, vill gärna ha sällskap större delen av dygnet.
  • Jag mår jättedåligt om jag sover för länge. Gillar inte att sova bort dagen. Finns så mycket man skulle kunnat gjort istället för att sova till 2.
  • Jag har eksem över större delar av armarna och händerna. Har haft det sen jag var liten bebis. Det smittar inte.
  • Jag har en bror som heter Tom och är nio år äldre än mig. Mitt enda och bästa syskon. Kan inte tänka mig någon bättre, love you!♥
  • Jag älskar att måla, teckna och rita. Helst hela dagen, varje dag.
  • Jag är allergisk mot nötter och godis med röda färgämnen, men jag äter det ändå för att det är gott! haha
  • Jag vill bli tatuerare och flytta ifrån Avesta.
  • När jag blir stor ska jag bli miljonär!

GET TO KNOW ME

Tänkte att det kanske finns någon som vill lära känna mig bättre, så jag slänger in en sådan här kul lista! Ska försöka komma ihåg att fortsätta på den, haha! Idag blir en slödag. Eventuellt en promenad och kanske ett kort hemmaträningspass. Men mest slöa, sen lägga mig tidigt. Puss&Kram♥


Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

UTMANING

Blev utmanad av finaPhelicia♥ 

Hur länge har du bloggat?
-Jag är faktiskt inte helt hundra på det. Två år lite drygt, kanske?

Hur många bloggar återvänder du till regelbundet?
-Oj, det är inte så många faktiskt. Tio på sin höjd, kanske.. Lite dålig på den fronten. Mestadels de närmsta vännerna.

Av de bloggar du läser, hur många är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar?
-Det är nog mest dagboksbloggar, med lite inslag av specifika ämnen.
Som Phelicia - Konst & Foto , en helt underbar tjej i min klass, otroligt begåvad i både måleri och foto!

Vicci , tjejen med den otroliga rösten, on her way to the top!


Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
-Det kan jag nog inte svara på. Jag själv tycker väl det i alla fall, mycket av de saker jag går och grubblar på om dagarna är ju sånt som jag skiver ner här, så det mesta som jag skriver här är taget rakt ur huvudet på mig. Det är väl att vara sig själv till fullo, eller? Avgör ni, vad tycker ni?

Har du hittat en gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?
-Ja, jag har vissa gränser. Till exempel problem i familjen, eller grunderna till varför jag mår dåligt/går i terapi.

I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse?
-Alltså, det handlar inte om bekräftelse för mig. Min blogg handlar om att jag tycker om att skriva av mig, och berätta om mina dagar etc. Jag blir överlycklig om någon säger något positivt om mig eller något jag åstadkommit, vem blir inte det? Men själva bloggen handlar inte om att få bekräftelse.

Har du träffat människor irl, efter att ha träffat dem via bloggen?
-Svar nej, det här jag inte. Än, i alla fall.

Tror du att det är skadligt för vissa personer att blogga?
-Jag tror inte att själva bloggandet är skadligt, men som Phelicia säger så kan elaka kommentarer sätta sig jävligt djupt.. So play it nice!

Hur ser bloggandets nackdelar ut för dig?
-Det värsta är väl att datorn tar mer tid än andra viktigare saker många gånger. Tyvärr har jag inte den självdisciplinen..

Tror du att du fortfarande bloggar om 2 år?
-Det skulle jag nog tro. Grundar det inte på något speciellt, bara att jag alltid tyckt om att skriva, och jag tror att bloggen har hjälp mig att utvecklas.

Jag utmanar Pai, Vicci, Jeppa!

DEFINIERA PERFEKT, TACK

Fy fan, vad du trycker ner folk. Jag tror inte du förstår det. Ingen är perfekt! "Ingen" innefattar dig med, bara så du vet. Det kan mycket väl vara så att ajg är överkänslig just på självförtroendefronten, men jag tycker faktiskt inte om när folk trycker upp i ansiktet på mig, att jag är sämst på allting.

HALLELUJA, LOCK AND LOAD!

Nu du, jävlar va glad jag är! Precis tryckt hem ett tattoo-kit. Kalaset gick på 994 svenska riksdaler tack vare presentkortet från världens underbaraste storebror! Tack!♥


RSS 2.0