vroom vroom!

Repetitionsprov check! Klarade de tre sista delproven inför teoriprovet nyss, TUSEN tack till Milla för hjälpen! På måndag fräschar jag upp minnet med några körlektioner och på torsdag är det teoriprov. Wish me luck, my love.. Ganska precis en vecka efter teorin är det dags för uppkörning, pirrigt! Det värsta som kan hända är att jag får göra om det, och hur illa är det? De flesta gör båda proven två gånger. Hoppas verkligen jag klarar det, skulle underlätta så himla mycket. 

Nu ska Jenn hoppa i säng så hon är pigg till morgondagen som väntar hårfärgning och utgång, puss mina hjärtan & jag älskar dig min fina, vackra!♥

Jag är så jävla lyckligWe all deserve second chances, omnia vincit Amor.

bright lights, the music gets faster

Skolstarten gick förvånansvärt bra! Redde ut det mesta som behövde redas ut innan och det kändes faktiskt bra att komma dit. Nu är det bara alla studier och inlämningar som oroar mig. 

Idag är jag på väldigt bra humör, hjärtat slår och jag njuter när vinden leker i mitt hår. Musiken bara fyller min kropp och jag känner att jag faktiskt kan klara det här! Jag är inte värdelös och hatar av alla. Kanske inte heller underbar och älskad av alla men jag är Jenn och jag är glad. Får rysningar när jag tänker på det, grät en skvätt av glädje tidigare. Jag är bara så glad.  
Allt känns precis som förut, fast annorlunda, men inte alls som förut.

our scars remind us that the past is real

Sista dagen på mitt sista sommarlov. Det är nu det gäller, jag måste ge allt för att klara det och jag vet inte hur mycket jag har att ge. Det är det sista gymnasieåret och det kommer utan tvekan bli det jobbigaste också. Jag känner mig pressad av allt omkring mig. Betyg, rester, körkort, till och med av att hålla humöret uppe. Tror jag måste börja med terapin igen, men även där känner jag mig pressad. Får man bara lägga sig ner och sova sig genom en vecka eller två så skulle det nog kännas bättre men då ligger man ju efter när man vaknat upp igen. Åh, mitt psyke utkämpar århundradets krig just nu. Ber om ursäkt för ännu ett negativt inlägg.

there's more torture than pleasure


i en rad av idioter, står han först i kön

Jag fattar inte vad du tänker med. Du kunde ha förstört hela din familj på en enda kväll, enbart för att du inte kan stå emot. Väx upp och inse att det här inte går att skylla på någon annan än dig själv. Skärpning!LYCKAT ATT TAPPA BORT BILEN?
Var till Västerås idag med mina muppar till kusiner. Jeppa skulle köpa tapet och hyllor till sitt rum så det blev besök på Rusta och IKEA. Det börjar med att vi tog fel avfart och hamnade åt helvete, sen hittade vi inte till nya IKEA. Väl där gick vi in och köpte vad vi skulle ha och tog en kaffe ute i solen. Sen upptäcker vi att vi tappat bort bilen!? Hur kan man tappa bort en bil? En familj som står bredvid och ser vår enorma misär frågar om vi inte parkerat på den andra parkeringen. Varför finns det två perkeringar på varsin sida om byggnaden?! Så korkat. Vi fick gott gå tillbaka genom IKEA och ut på andra sidan. Mycket riktigt; där stod den! Gapskrattandes lastade vi in grejerna och åkte hem!

I helgen åker vi till husvagn i Årsunda, kommer nog inte skriva något därifrån. Puss & Kram!

popcorn & criminal minds

Just nu ligger jag i sängen och äter popcorn och ser på Criminal Minds på datorn, pausade dock för en kort uppdatering om att jag faktiskt lever.
För övrigt försöker jag bara hänga med i mitt liv, som det ser ut just nu. Har så mycket jag vill göra av mitt liv. Starka funderingar på Konstfack i Stockholm efter gymnasiet, lägenhet+studielån, resor, tatueringar, upplevelser. Jag har inte mycket av min ungdom kvar, VIPS - så är man trettio och gravid. Måste leva nu! Sluta snacka - börja göra!
Nej, nu måste jag se hur Criminal Minds slutar, haha. Stor kram allihop♥RSS 2.0