FÖRHÄXAD

Hej och hallå! Jag stannade hemma från skolan idag. Det var så skönt att sova ut i morse, somnade vid tre imorse och sov till tolv när pappa kom hem på lunch. Sedan blev jag som vanligt en soffpotatis och fastnade framför Oprah. Hon hade besök av en kvinna Ingrid Betancourt. Den 23 februari 02 blev hon kidnappad av FARC efter att ha ställt upp i presidentvalet i Colombia. Hon satt gisslan i djungeln i Sydamerika bland dödligt giftiga ormar, insekter, andra gisslan och soldater med atomatvapen i SEX OCH ETT HALVT ÅR! den 2 juli 08 befriades hon och de andra i gisslan av armén och hon återförenades med sina två barn, Melanie och Lorenzo som bara var 16 & 13 när Ingrid kidnappades.

En otroligt gripande historia. Blev gråtfärdig när hon beskrev allt hemskt och räddningen. Hur lyckas man hålla hoppet uppe om att överleva efter hela sex år i så hemska förhållanden? Ingrid har nu gett ut en bok som heter Even silence has an end. Läs den!

Kommentarer
Postat av: J.

Det jag har svårt att förstå är hur barnen kunde hålla hoppet uppe, måste ha varit väldigt tufft! Starka människor kan man ju lugnt påstå.

2011-01-13 @ 23:38:18
URL: http://pottfisk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0