GOOD MORNING, SUNSHINE...?

God morgon! Ätit en ordentlig frukost: Två grova mackor med ost och skinka, ett glas apelsin juice och en kopp Blackcurrant tea! Ni såg rätt, har börjat dricka te, haha!
Men vart har solen tagit vägen? Den har gömt sig alldeles för mycket på sistone, tycker jag. Mulet och tråkigt väder, som man blir hängig av. Usch, vad tråkigt..
Idag blir det att vara hundvakt åt fina Saga, men nu på morgonen tänkte jag ta en långpromenad. Det blir till Krylbo, eller Karlbo och bort mot tillfället.. Det visar sig! Gonna work that butt! Easy Tone på.




FOTO MED LJUSSÄTTNING

Är så himla glömsk! Skulle ju lägga ut bilderna från "fotosessionen" idag.
Ser ut som ett mongo på varenda bild jag är med i.
Framför kameran: jag, Isak, Tabita och Sebastian. Bakom kameran: jag och Tabita.

Så jävla good-looking! ♥



I DON'T WANNA LIE, CAUSE I'M PRETTY SURE I WILL DIE ONE DAY





Hoffmaestro i högtalarna och ändå hör jag hur John Blund knackar på dörren. Imorgon blir det nog promenad, om jag kan samla energi till att göra något vettigt. Jag vet att jag behöver det, och mår bättre av det, men jag är så lat! Senare under dagen kommer bästa Tom & Emelie, de tar med sig Saga med, för jag blir hundvakt hela lördagen ♥
Nu ska jag försöka sova lite. Godnatt på er alla underbara!♥

Vad händer i helgen?

START PÅ DAGEN

Vaknade halv sju imorse, slog på datorn. Kokade kaffe. (morgonkaffe♥) Första lektionen; foto. Tog några bilder och provade olika enklare ljussättningar, bilder kommer. Andra lektionen; samhällskunskap. Provet gick väl sådär, kan man säga. Fy va jag inte tycker om när provfrågorna är konstigt formulerade.. Blir förvirrad av konstiga ord. Nu ska jag gå och äta. Det luktar potatisbullar, vi får se vad det blir. Hoppas på något gosare. Lots of love, J♥

YOUR SILENCE HAUNTS ME, BUT STILL I HUNGER FOR YOU



Vid sidan av bloggtittandet så har jag fullt upp den här oktoberkvällen! Skissar på Alicias beställning, lyssnar på Killswitch Engage, städar/plockar lite på rummet och pluggar samhällskunskap (politik). Sistnämnda är inte det roligaste. Men å andra sidan, vem har sagt att livet ska vara så förbannat roligt hela tiden då? Är så himla sugen på att börja måla på Maleficent nu! Har dock varken tid eller ork egentligen. Kommer troligtvis sluta med att jag blandar massa färg, sen somnar jag och doppar huvudet i paletten..
Kanske skulle sova så man orkar vara vaken på samhällsprovet imorn?

Nån mer än jag som känner vintertröttheten komma krypande?


DAGENS BLOGGTIPS!

Modegrabben : Fashion for men. Många roliga tävlingar och modetips. Även för tjejer emellanåt. Älskar hans design, och hans bilder. Spännande och tilldragande blogg, absolut! Värt att besöka. ♥







Ebbas foton : Härlig, good-looking tjej, med härlig stil!  Himla fin blogg, och många fina foton. Intressanta outfits och inlägg. Också värt att kolla! ♥


MIN LILLA MINI-ATELJÉ





Ooootroligt viktigt med eftermiddagskaffe!♥
Tjockisen i mig vill nog gärna ha en kaka till också ;)

Senaste tavlan! Akryl på duk, 47x59 cm. "symboliserande porträtt"







MEDIA

Sitter i skolan, inne på media med Alicia. Har fått en beställning på häxan i Törnrosa, Maleficent, av henne. Akryl på duk, 71x55 cm. Bara börja jobba! Börjar nog i morgon, direkt efterskolan, tar hem duken och börjar hemma. Hör av er för beställningar, [email protected], ställer mer än gärna upp, för en lätt slant! Nu ska vi gå in i studion och ta lite bilder. Hörs senare! Puss och hej♥


SCHOOL

Sitter i skolan, på bilden. Vet inte vad vi ska göra, bara för att vi håller på med så sjukt mycket olika saker hela tiden. Trött som sjutton är jag också.. Terapeuten klockan tre, sen hem och sova.
Kollade på DRAG ME TO HELL igårkväll med pappa. Måste säga att den var rätt bra. Gjorde nästan i byxorna av överraskningsmomenten! Den där tanten är så sjukt läskig! När de sitter i bilen och tanten tappat sina löständer och börjar suga på tjejens haka, guuuud så äckligt! Haha!

Nej, dags att återgå till bilden kanske? Det är väl bäst så.
Just nu spelar de musik från Mysteriet på Greveholm, och jag får lyckorus! :'D ♥

JUST MY LUCK..?

Godmorgon! Klockan är så mycket som 10:07 och käraste farmor kommer om tjugo minuter ungefär, och skjutsar mig till skolan. Anyhow, här hade jag tänkt att slänga upp en bild på dagens outfit, meeen, nej. Alla kameror i huset är urladdade, och min touch på telebobo'n har slutat fungera, så kan inte ta bilder med den heller! JUST IDAG?
Hann ta nån bild med Olympusen, men jag ser ut som ett mongo. Fast jag kanske slänger upp nån ändå.. Nu ska jag hitta något att kalla frukost. En banan? Låter gott. Så får det bli. Puss och kram!♥ 



LITE "FUCK YOU"


Slutade som vanligt 11.40 idag. Lunchade med älskling, sen ringde jag farmor som hämtade mig, och nu sitter jag i vardagsrummet med datorn i knät, och mitt underbara eftermiddagskaffe framför mig. Lyssnar lite smått på a day to remember. Blev ingen terapeut idag, ändrat till imorgon.

Stötte på lite "peppande" tankebanor idag. Ringde en vän för att prata lite, och den här vännen har fått massor med folk emot sig av den anledningen att han inte kände sig bekväm med en tjej han hade pratat med, så han sa till henne att han inte ville något mer och sedan hittade han en tjej som gjorde honom glad rakt igenom. Han blev tillsammans med den här tjejen som gjorde honom glad, vettigt tycket jag. Någon eller några har då börjat snacka skit. Det har antagligen startat hos den första tjejen. Jag vet väl rätt mycket om hur avundsjuka/svartsjuka fungerar och känns. Men jag har mognat. Det jag känner när jag hör detta är bara; Va? Va äre om? Han är lycklig! Han om någon förtjänar väl det..?
Ibland lär man ha lite stake och en gräns för vad man ska ta åt sig av. Ibland kanske man ska tänka på hur man beter sig, andra gånger behöver man inte ens bry sig, det är inte värt det. Lite:  Visst, du tycker illa om mig, men fuck you i så fall, för jag är lycklig. Kom tillbaka om något år när du mognat på dig lite. Hörs då!


Något man borde säga till sig själv var och varannan dag, idag är jag lycklig så fuck you om det inte passar er.
Fyfan vad bra det känns!

Jennifer

OLD POETRY


Plötsligt framstår han som en gudars like
just som han ska sätta sig mitt emot dig,
alldeles intill, och han hör dig viska
ömt och förälskat.

Brista ut i skratt - men i mig slår hjärtat
bultande som ville det spränga bröstet;
möter jag din blick en sekund, går rösten
genast förlorad.

Tungan vägrar lyda, den fina elden
går som en signal genom hud och nerver,
allting suddas ut för min syn, jag hör hur,
öronen susar.

Kallsvett bryter fram och en häftig skälvning
griper mig till slut och jag käner färgen
vika från min kind - jag blir med ens en
döendes like

Sapfo, cirka 610 f Kr



WE'LL WALK IN FIELDS OF GOLD



Blandade känslor. Mamma åkte till Kina idag.. Som den mammagris jag är, så kunde jag ju naturligtvis inte låta bli att nästan böla när vi kramade hejdå, saknar dig redan♥ Lipsill, jag vet. Pappa åkte till Borlänge på nån fest/middag, och jag och kärlek har huset själva inatt. Det blir filmkväll med Daniel, Tobbe och Pai. Tidigare idag var vi hos Milla, trevligt! Sminkade henne, med hennes underbara sminksamling, vill ha! Blev så inspirerad så det första jag gjorde när jag kom hem var att sminka mig, haha! 



Mysig bild jag tog, såhär mot hösten nån kväll med hjärtat. ♥


Anyhow, pillat lite med bloggen, hoppas det ser bra ut :)
Snart kommer folket hit, ska kolla på Spöket på Greveholm. Det ska visserligen bli jävligt kul, men just nu känner jag bara för att gråta. Jag vet inte varför. Nånting känns bara skit. Ont i magen har jag också. Skit. 
Nej, älskling får försöka muntra upp mig, kan ju inte sabba sminket när jag nyss sminkat mig ;) 

Vi hörs och ses :* Puss♥

MONOKROM AKRYL

Sitter på bilden. Har hål i en timme så jag tänkte göra lite uppgifter från bilden. Akryl övningar, monokrom akryl: en målning i akryl, med bara EN färg. Naturligtvis får man ju använda olika nyanser, ex. vit, ljusblå, mellan blå, mörkblå. Jag tror jag ska välja blå. Blå är så vänligt för ögat. En riktigt vacker färg. Vi får se hur det blir, här är i alla fall bilden jag har tänkt mig som förlaga.




Puss och kram!♥


~ SIMONE LILLE-BETH MARCUS ~ 91-09-27 10-10-10

Many years have passed since those summer days
among the fields of barley
See the children run as the sun goes down,
as you lie in fields of gold
♥Vi saknar dig Simone. Våran finaste ängel. Vila i frid.♥

IN LOVING MEMORY OF

Drömde om dig inatt, Simone. Du va lika fin som alltid. Idag är det minnesstund, och vi kommer alla vara där för din skull. Såg på facebook att det är över 200 personer som kommer. Vi kommer alla vara där för att stötta varandra, du kommer väl också, Simone? ♥ Saknaden är stor, vi glömmer dig aldrig!

Nu ska vi äta frukost, hos Jessica. Humöret idag är väl inte på topp, och det lär inte bli bättre... Vi saknar dig, hoppas du har det bra, var du än är. ♥
Puss Jennifer


SAVE ME FROM THE NOTHING I'VE BECOME



Sitter hos kära Jessica och lyssnar på Evanescence. Imorgon är det minnesstund för älskade Simone, en ikväll ska vi umgås och ta igen tid tillsammans ♥ Ha det bra alla, puss och kram Jennifer!

SHOWER, HALF AN HOUR

Tog precis en skön, lång, varm dusch!♥ Underbart. Sitter i morgonrock och känner mig faktiskt lite glad. Lite nöjd rättare sagt. Nöjd med tillvaron; jag är nyduschad, jag luktar gott, min säng är bäddad och Emelie hämtade Melvin-stolen tidigare idag. Jag känner mig lugn, nästan harmonisk på något vis. Det känns bra helt enkelt.

Nu ska jag pallra mig iväg till soffan och äta Americanos med mamma. Älskade mamma.♥
Puss och kram på er, sov gott!♥

MELVIN KLAR

Tog mig mellan fyra och en halv timme och fem timmar att bli klar. Äntligen ett färdigt resultat, är så jävla nöjd. 


Hela stolen
Närbild på text.



Stora kramar Jenn♥

DEAD GIRL SUPERSTAR

Känner mig som en zombie. En levande död. Så jävla trött, sov nästan ingenting inatt. Det känns ändå rätt okej idag.. Isak kommer snart till skolan, sen efter skolan idag så åker vi hem till mig och myser. Älskar dig.
Nu ska vi strax ha eos och jag kan inte spela upp idag, är som sagt levande död, och har inga saker med mig och kommer inte kunna fokusera... Puss♥


SÖMNLÖS....

En timme har gått och jag kan inte somna.. Lika bra att starta datan..
Hatar att må dåligt..

ÅNGEST

JÄVLA PISSKITKVÄLL! Jag orkar inte tänka. Allt bara rinner överhela jävla tiden, jag hinner ju förfan inte ens tömma bägaren innan den rinner över igen, JAG ORKAR INTE. ALLT bara kommer på en gång. Har klarat mig från att grina större delen av dagen men allt blir ju så jävla mycket värre till kvällen så man bara vill krypa in under bordet och aldrig mer komma ut. Jag vet att det finns folk som har det så himla mycket värre... D till exempel. Jag har inget att jämföra med dig, men jag orkar inte vara jag just nu. Jag orkar inte ta itu med något ALLS. Framförallt inget som tar psykisk energi... PISSSSS



"pisskitkvällen" har ingenting med Tom och Emelie att göra. Utan er vore det ännu värre. ♥
Jag ska försöka sova nu om jag ska orka ta mig till skolan imorgon, vilket jag inte vore så glad i, om det inte vore för Isak. Min älskade Isak. Hoppas du vet hur mycket du betyder för mig. Det är ovärdeligt, det du gör för mig.♥♥

EN TYST MINUT

Älskade vän, jag har tänkt på dig hela dagen.♥  Att allt kunde hända så fort. Jag förstår ingenting.. Har varit nedstämd hela dagen, har inte kunnat slå bort tankarna från dig.. Våra dagar kom aldrig. Jag sköt upp och sköt upp, och nu är det för sent. Jag fattar helt enkelt inte.. Jag vill inte fatta. Nyp mig i armen, örfila mig, säg åt mig att vakna, snälla?
Jag tänker också på D.. Komer aldrig kunna sätta mig in i din situation, men det minsta jag kan göra är att finnas till. At skänka dig några varma tankar. Massor med kärlek från Jennifer.♥♥


Är i Isätra hos Tom och Emelie, tack till tusen för ert stöd, jag älskar er! Skulle något hända er skulle jag ruttna och förtvina. Nu ska vi äta och sen mysa och ta hand om varandra. Kram J

MELVIN EFTER TRE&EN HALV TIMME



Tidigare hade jag ju jobbat två timmar på honom, nu har jag jobbat ytterligare en och en halv timme, så arbetet på denna bild är totalt tre och en halv timme. Jag är själv riktigt nöjd! Det verkade på Emelie idag som att hon också blev rätt nöjd med sin dop-present.

Gjorde små detaljer, som ögonen i färg.


Drar iväg med Isak  till hedemora ikväll, klarar inte av att vara hemma, jag dränker mig själv i ångest och panikkänslor. Blir förmodligen fest. Behöver folk omkring mig. Puss och kram!

HEEEEMLÄNGTAN

Jag har historia, och jag får verkligen INGENTING gjort! Åh, va arg jag blir på mig själv... Lyssnar på gammal musik, shut up av Simple Plan, och känner mig så ung och upprorisk! Bidragande faktor till att jag inte gör något, haha! Löjligt!
Vill heeem! Rita på Melvins stol, hämta min telefon som jag glömde hemma imorse, och göra mig i ordning till i kväll. Det blir utgång med gänget. Längtar! Nu ska jag få tummen ur röven och göra något. Puss och kram och hejdå, haha, jag är knäpp idag! :D


LILLE MELVIN

Ungefär två timmars arbete hittills. Kändes som 10 min, det gick fort! Väldans roligt :) Kul med annat än papper att måla på, detta är alltså på en liten barnstol. Lite svårt att få likt med tanke på att jag bara vet hur han ser ut på kortet jag fått och inte i verkligheten.. Lite mörk bild, och kass mobilkamera. Hur som helst, här kommer tjuvtitt, Emelie :) ♥



Godnatt gott folk, ge gärna feedback! Pusshej ♥

OCH DU SKULLE ALDRIG RAMLA MER



AHAHAHA!
Den här jävla daagen blir fan bara bättre och bättre....! Snälla, skjut mig?! BAAAAAH.
Sova bort resten av veckan :D? Dricka saft på fredag? Blöööö. Jag blir så glad av allt som blir fel..




DAGENS HAIR&CLOTHES



Godmorgon alla glada! Idag är en bra dag. Jag har sovmorgon och snart kommer farmor och hämtar mig och skjutsar mig till skolan. Söta farmor<3 Sen efter skolan följer jag med Isak hem, då han ska få en belöning för att han börjat motionera! Haha.
Nu ska jag äta frukost och borsta tänderna sen åka till skolan. Puss och kram!

COP FOR A DAY

Efter skolan idag så gick jag som vanligt till um, och kuratorn/psykologen. Sen mötte jag upp Ida och vi kikade runt lite på stan. Hon köpte ett linne på vero moda, sen drog vi ner till bowlingen. Väl där ringer vi Julia, som kommer ner och spelar med oss. Vi hade skitroligt! Har saknat oss fruktansvärt mycket! Ni är lovely! När vi bowlat färdigt tog vi bussen till krylbo, där mamma hämtade oss för att åka hem till mig. Här, tittade vi på en film/video som vi gjorde i sjuan! SÅ HEMSKT ATT SE! hahaha(L)

Till EOS har vi fått låna poliskläder till en liten pjäs vi övar på, så då tänkte vi; varför inte piffa upp denna måndagkväll med att titta på De Okända med polisuniformer på? Det är ju inte varje dag man gör det liksom. Det blev lyckat, och många skratt, så nu lever vi längre! haha



Nu ska jag sussa, sovmorgon imorn, sen åker jag till Isak på eftermiddagen.
Puss&kram&nyp i stjärten!

BRICK BY BORING BRICK

So one day he found her crying
Coiled up on the dirty ground
Her prince finally came to save her
And the rest you can figure out

But it was a trick
And the clock struck twelve
Well make sure to build your house brick by boring brick
or the wolf's gonna blow it down


Idag åker jag och hjärtat hem till mig, mysa med mamma som äntligen kommer hem! Hon åkte på måndagen och kommer hem i dag (söndag). Eventuellt ta lite bilder till fotolektionen, vi får se. Annars blir det bara slödag, som resten av helgen varit, haha. Idag känns det okej, men jag fumlar fortfarande för att komma ur de där dumma tankebanorna.. Paramore & älskling räddar min dag! (L)

HUUUUMÖRSVÄNGNINGAR

Upp, ner, upp, ner, upp, ner... Är så jävla trött på det nu.
Säkert p-pillren. Fan. Jag kan inte låta bli att tänka på hur det kommer gå. Kommer det hålla? Hur kommer jag bli om det inte håller? Kommer jag klara mig ens? Hur kommer jag reagera om det blir någon annan än jag? Kommer jag inte kunna gå vidare, kommer det vara lättare för honom? Jag vet att ajg inte borde tänka såhär, har ingen anledning till det heller. Men jag kan inte låta bli hur mycket jag än försöker. Fan. Nu har jag skrivit av mig lite i alla fall. Damn, jag orkar inte vara jag just nu...
Sover hos Isak inatt igen, imorn följer han med till mig.


LEFT 4 DEAD

Dagens
Klädsel: randiga nya strumpbyxorna från H&M, ett svart och ett vitt linne, grå tjocktröja.
Bra: laaaan, left4dead, hjärtat <3, peppmusik!
Dåliga: lagg på Filips dator, TRÄNINGSVÄRK, huvudvärk för trettonde dagen i rad.
Humör: p-p-pepp! lite smågrinig mellan varven, men ah..
Band: Paramore
Låt: Brick by boring brick
Att göra: spela dator och dricka energidryck.
Vill ha: GODIS!


Lan med grabbarna i Husby. Eller ja, jag, älskling och Tobbe. Haha
Blir väl att spela Left 4 Dead och sen kanske de tvingar mig att spela något av de spelen de brukar spela annars.. Dricka energidryck och äta godis it is! Ha en kul fredagkväll allihop! <3


RSS 2.0